Tlf: +45 31 31 85 15

Top

RCR Opera Champagne Coupe 24 (6 styk)

Anbefalede kombinationer

+
Pris for valgte produkter: 678,00 kr

  1.    Dette produktRCR Opera Champagne Coupe 24 (6 styk)
  2.    RCR Opera Highball 35 cl (6 styk)

Detaljer

Super trendy og elegant champagne coupe glas på 24 cl, som kan bruges til alt fra champagne, martini, margarita, daiquiris eller måske en rejecocktail eller dessert.

De hårde facts:
Champagne Coupe på 24 cl
Højde:
Diameter:
Pakning: 6 styk, pæn kasse med tryk på.
Serie: Opera
Producent: RCR Cristalleria Italiana

Serien Opera byder på et klassisk design inden for krystalglas, som man har anvendt i mange årtier.

RCR Krystalglas er lavet af LUXION® materialet, som ikke indeholder Bly. Det giver et stærkt glas som har markedets bedste resultater når det kommer til glans og gennemsigtighed. Modsat "gammeldags" krystalglas bliver RCR glassene formet i produktionen, og ikke først bagefter slebet til. Når det så er sagt, er det nogle glas af højeste kvalitet og tåler dagligt brug - og til en pris hvor alle kan være med. MixMeister forhandler RCR på det danske marked og får jævnligt varer derfra.

Sådan får du klistermærket af:
Hvis ikke klistermærket nemt falder af, kan man opvarme det med en hårtørrer. Skulle der sidde lidt lim tilbage, kan det fjernes med enten varmt vand eller neglelak fjerner.

Opvask af dine krystalglas:
I hånden vaskes glas op med minimal brug af sæbe, og skylles efter med ren varm vand. I opmaskemaskine bruges ligeledes minimalt med opvaskemiddel. Sæt opvaskemaskinen på laveste varme og korteste program (brug skåne program eller krystal program hvis det haves). Sørg for at ingen glas rør hinanden under opvasken og at de står stabilt. Tillad maskinen at bruge lufttørring.

Opbevaring af glas:
Stil altid dine glas oprejst og ikke på hovedet. Undgå at stable dem.Yderligere information

Lager forsinkelse 15+