Som en yderst koncentreret mikstur bruges Angostura Bitter udelukkende i små mængder, for at skabe den rette balance i din cocktail.
20 cl er nok til mere end 200 cocktails. Når du ser dash angivet i en cocktail opskrift betyder det altså, at du skal bruge f.eks et dash (altså én dråbe) af denne bitter.
Tip: Angostura aromatic bitter er også super velegnet til madlavning, da den har så kraftuld smag.
Info: Alkohol: 44,7% Indhold: 20 cl. Farve: Mørk Låg: Skruelåg Land: Caribien Region: Trinidad
Drinks opskrift på Old Fashioned
5 cl. Bourbon
1 – 2 Dash Angostura Bitters
1 Sukker knald
Appelsin skal
En stor isterning
Start med at væd din sukkerknald med Angostura Bitters, læg sukkerknalden i bunden af et Nachtmann Aspen lowballglas, og tilsæt din bourbon, rør omhyggeligt til hele din sukkerknald er opløst – Vrid din appelsinskal ud over din cocktail. Appelsinskal indeholder nogle fantastiske olier, som vil give din cocktail prikken over i’et. Garnish med appelsinskal og server din cocktail på en serviet.
Drinksopskrift på Champagne cocktail:
- 2 cl. Remy Martin cognac VSOP
- Champagne
- 1-2 Dash Angostura bitter
- 1 tsk. Rørsukker
Hæld rørsukker i et Chef & Sommelier flute champagneglas, dryp dine dash ned i rørsukkeret, og tilsæt så din Remy Martin cognac. Top til sidst med champagne.