Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

B2B Engros af spiritus, glas og barudstyr

MixMeister.dk tilbyder sine erhvervskunder at købe ind professionelt

Vi tilbyder udover gode priser også et bredt sortiment. MixMeister's ambition er at have tæt kontakt med sine B2B kunder, så værdien for dig som kunde ikke blot er gode priser, men en partner du ikke vil være foruden.

Hvem sælger vi til?

Vores primære kundesegment er vinhandlere, barer, cafeer og især cocktailbarer. Vi har også enkelte restauranter, butikker, og andre netshops blandt vores kunder.

Bliv B2B kunde
For at blive B2B kunde hos os, skal du først oprette en bruger her på shoppen. Når du har gjort dette, kontakter du os på email info@mixmeister.dk  eller på tlf.: 61 10 13 25 og vi finder frem til hvilken kundegruppe du hører ind under. Herfeter vil du blive opgraderert som B2B kunde.  Her efter vil det være muligt for dig at se alle vores b2b priser. 

1500 varenumre på lager
Vi har et kæmpe udvalg af mere end 1500 varenumre, hvoraf langt det meste er faste lagervarer. Og så sender vi dag-til-dag. 

Din professionelle partner i bar-branchen
Skal du åbne en bar eller har du en bar i dag, kan du med fordel lave en aftale med os. Vi har mange produkter og mulighed for at hjemtage specifikke til jer, så du og dit firma opnår en unik profil i markedet. 

Kontor & lager
Vi har kontor & lager i Ebeltoft og på Frederiksberg C.