Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Hvid espressomaskine - Graef Salita

Hvid espressomaskine - Graef Salita
2.999,00 kr
Varenummer: Graef-0003

Graef Salita espressomaskinen har et slankt design med en bredde på kun 14 cm, og kan derfor bruges selv i det mindste køkken. Graef Salita laver kraftig damp, og har en ekstra lang dampdyse som er svingbar i 360°, hvilket gør den let tilgængelig når du skal anvende og rengøre den. Dampdyssen kan tilberede en skøn og cremet, luftigt mælkeskum selv ved brug af en større mælkekande. Den hurtigt opvarmede termoblok bringer dit vand hurtigt op til den rigtige temperatur, og trykket på 15 bar sikrer nøjagtigt det rigtige espressotryk. Kaffekværnen har en beholder der kan indeholde 225g. kaffebønner. Enkelt og nemt at rengøre.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerDenne espresso maskine kan selv en nybegynder anvende, Graef Salita har to dobbelt-væggede indsatser til brygning af 1 eller 2 kopper kaffe ad gangen. Den synlige drejekontakt til dosering af kaffe, damp og varmt vand forenkler hele måden at lave en god kop kaffe på. Praktisk vandtank til 1,25 liter vand og god drypbakken, som begge er aftagelige.
Kaffekværnen har en malingsgraden der kan justeres individuelt i 18 forskellige trin, så du får malet din kaffebønne, præcis som du ønsker.
Spænding i volt: 220-240 

Se hvor nem Greaf Salita er at betjene her 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister