Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Alt i barudstyr og bartilbehør samlet ét sted

Vi har samlet det bedste barudstyr, til de bedste priser, lige her. Find barværktøj som shaker, strainer, jigger eller en barske. Festligt drinkspynt og sugerør til dine cocktailglas. Vi har også et stort udvalg af isspande og isterningebakker.

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

 

Kvalitets barudstyr til bartenderen.

Velkommen et univers af alt til drinks & cocktails - uanset om du vil mixe din første drink eller om du er professonel bartender med mange års erfaring. Vi har nemlig solgt barudstyr i mere end 15 år og har således godt styr på hvad der findes af barudstyr til alle niveauer, ønsker og pengepung.  

Barudstyr og barværktøj bruges af bartendere verden over, til at skabe skønne, lækre, farverige drinks, cocktails og mocktails. Og vi har helt sikker det du leder efter. Læs længere nede hvad forskellen på disse drinks typer er.
En bartender har brug for værktøj, præcis ligesom en håndværker. Og vi har alt det du har brugt for. Hvis du er nybegynder, er der mange af dine køkkenredskaber du kan anvende som et alternativ, og hvis du vil have det bedste af det bedste udstyr, kan du helt sikkert finde det her på siden.

Hos Mixmeister har vi delt vores kategorier lidt op. Og vi håber de er til at finde rundt i. 

 


Alt til is:

Som sagt, har vi alt i is. Det er utrolig vigtigt at dine drinks og cocktails altid serveres kolde. Er dine drinks og cocktails for varme, vil du hurtig få en flad smagsoplevelse. Hellere for meget is end for lidt.

Isterningebakker: 

I denne kategori finder du isterningebakker, der kan lave kuglerunde isterninger, eller store firkanter, perfekt til en whisky.
Se vores isterningebakker her 

Isske og istænger:

Vi har også et stort udvalg af isskeer og istænger, disse er en nødvendighed, for at holde hygiejnen i din bar. Det er rigtig god stil at anvende en istang eller en isske så der ikke kommer bakterier i dine gæster drinks og cocktails.
Se vores udvalg her 

Isspand:

Er super praktisk til dig der skal lave mange drinks, og ikke ønsker at løbe i pendulfart efter isterninger, fyld din isspand og hav rigeligt af is med dig bag baren. I denne kategori finder du isspande med en rummelighed på hele 10 liter. Og hvis du synes det lige er stort nok, findes der også mindre alternativer. 
Se vores isspande her 

Isknuser: 

Er du til knust is, har vi nogle super gode isknuser, i flere prisklasser. En god standard, men også en luksusmodel med skridsikker bund. Er du til iskunst har vi også et bredt udvalg af isredskaber, til at lave smukke dekorationer i dine isterninger.
Se vores udvalg her  


Barværktøj:

Det er svært at sige, hvad der er en bartenders vigtigste værktøj. Et gammelt ordsprog lyder: Hver sin kok, hver sin gryde. Og sådan er det også med en bartender. Der findes et hav af værktøj, under hvert produkt vil du finde en beskrivelse af produktet samt fordele ved netop dette produkt. 

Barske: 

En barske er en lang ske, som har et snoet skaft. Dette skaft er genialt til at omrøre dine drinks og cocktails med. En barske er også en nødvendighed for dig der elsker gin og tonic. Det snoet/twistede skaft anvendes nemlig som “afløbsrør”.  På den måde får du afgasset din tonicvand eller din sodavand, så den fremstår mere mild, din tonicvand bliver også ført helt ned i bunden af glasset, til din spiritus og dine isterninger, så din drink eller cocktail smager ens, hele vejen igennem. Det vil selvfølgelig give dig og dine gæster en langt bedre smagsoplevelse. 

En barske kan både have en muddler og en gaffel i enden at dens skaft, køber du en barske med en flad skive/muddler kan du anvende denne til let at presse dine urter og frugter. Køber du en barske med gaffel, kan du holde en god hygiejne bag baren, du bruger nemlig din gaffel til at stange dine frugter, urter og bær. 
Se og læs meget mere om alle vores barskere her  

Jigger og målebæger:

Jiggere bliver også kaldt for et målebæger, har en meget vigtig funktion, nemlig at sikre at du får den rette mængde spiritus, saft, juice mm. i din drink. Der er ingen tvivl om at de sjoveste fester er der hvor bartenderen har en lidt let hånd og håndled, men det er altså ikke altid der at cocktails og drinks smager bedst.
Skal du lave lækre drinks og cocktails skal du følge opskriften. Det kræver utrolig mange års træning og erfaring som bartender at lave cocktails på øjemål. 

Der er ikke noget der er standard, og derfor fås en jigger også i mange forskellige mål. Dog er det meget normalt her i Danmark at anvende en jigger med 2-4 cl, og derfor er denne variant også vores mest solgte.
Se og læs meget mere om alle vores jigger og målebæger her  

Muddler: 

En muddler er et redskab du både kan anvende i køkkenet eller i baren. En muddler bruges til at støde og presse, friske frugter, bær og urter, for at frigive, olier og smag. En muddler har flere navne, og bliver også kaldt en morter eller en støder. Den mest kendte cocktail, hvor en muddler anvendes er mojito, her presser du saften ud af limefrugten og olier ud af limefrugtens skal.
I vores kategori med muddler er der både tips og tricks, læs meget mere om fordel ved en muddler eller en morter her.

Mixing glas:

Et mixing glas bruges af en bartender til at nedkøle og røre en drink sammen, men uden at ilte den. Et mixing glas vil ofte bruges til drinks som old fashioned, negroni og dry martini. Forskellen på et mixing glas og en shaker er, at i en shaker, slår du dine ingredienser hårdt sammen med isterninger for at nedkøle, hvor du i et mixing glas, stille og roligt, rører dine ingredienser sammen uden at ilte. I vores kategori finder du solide mixing glas, men også smukke mixing glas i krystalglas, find det glas der passer bedst til dit behov.
Se vores udvalg af mixing glas her. 

Shaker: 

Vi har nok Danmarks største udvalg af shakere og cocktail sæt. Og de kan alle sammen noget forskelligt, og hver sin shaker til hver sit niveau. Vi har lavet en utrolig detaljeret gennemgang af hver shaker type, se dem her:

Se alle vores shaker her, eller følg linket ovenover for at komme ind i den specifikke kategori

Strainer: 

En strainer er en si som du anvender til at si, uønsket elementer (f.eks. frugtkød, isflager, isterninger, urter) fra i din drink eller i din cocktail. En strainer kommer i forskellige typer, jo flere tættere en coil (spiral) du finder på din strainer, jo mere sortere den fra. Hvis du skal være på den sikre side, og lave en drink helt uden noget, skal du anvende en fine strainer.
Se alle vores strainer og fine strainer her. 

Citron- og limepresser: 

En nødvendighed bag baren, da der i stort set alle drinks og cocktails, bruges enten lime eller citron. Både citron og lime bruges til at skabe syre eller balance i drinks, og her kommer en presser ind i billedet. Det skal være nemt at lave drinks og cocktails, og det er det når du anvender en citron- og limepresser, skær din citrusfrugt over, og placer en halv frugt i din presser, pres. Så nemt er det at lave superlækkert friskpresset citron og limesaft.

Fordele ved en citron- og limepresser:

 • Det er god hygiejne at anvende en citruspresser, det er ikke særlig lækkert at stå og presse din frugt i hænderne. Det heller ikke lækkert som gæst at se saften løbe ned ad dine arme.
 • Du undgår at få presset citronkerner med ud i dine drinks og cocktails.
 • Du kan presse store mængder saft på meget kort tid.
 • Du får mere saft ud af dine frugter.

Yderligere tip til citrusfrugter: Rul altid dine citron og limefrugter på køkkenbordet inden du skære eller presser dem, det løsner frugtkødet fra skallen, og giver dig mere saft pr. frugt. 
Se alle vores fine citrus og lime presser her. 

Peeler og barknive:

Hvad enten, du skal skære, skrælle eller peele dine frugter skal du have noget godt barudstyr. 
En peeler er vores mest solgte barredskab. En peeler kan bruges både til frugter og grøntsager og giver dig en masse smukke spiraler ud af din frugt skral. En peeler er eminent til agurker og citrusfrugter, og du kan både bruge din peelet frugt skral i cocktails, men også mocktails eller lemonader. Peelet frugt skral ser også fantastisk flot ud som pynt i din vandkaraffel eller i dine isterninger når det virkelig skal være festligt.

Inde i denne kategori, får du også en detaljeret beskrivelse af hvordan du anvender en barkniv, en peeler og en skræller. Du kan også finde tids og tricks til hvordan du laver dit eget garnisher.
Se vores kategori med peeler og barknive her 

Diverse barredskaber: 

Familiens sorte får, en bred kategori med en masse barudstyr der ikke rigtig har nogen fast kategori. I denne kategori finder du både skærebrætter, bonspyd, rivejern og meget, meget mere. 

Se hele vores kategori, med vare vi ikke rigtig ved hvad vi skal stille op med, måske finder du noget, der er så skørt, som du ikke vidste du manglede.

Barsæt: 

Vi har gjort det nemt for dig, i denne kategori finder du en masse barudstyr som vi har sammensat helt specielt til dig, og dit behov. Du kan både finde et barsæt til nybegynderen, den øvede eller den trænede bartender.
Se alle vores bar sæt her.  


Barindretning:

For at have et godt flow i din bar er det vigtig med en god indretning, i denne kategori, finder du en masse produkter, der kan hjælpe dig til at indrette din bar så du nemt kan placere dine ting de rigtige steder. 

Speed racks og rails:

Essentielt opbevaring i alle barer som vil have en effektiv og hurtig arbejdsgang. Bartenderen får hurtig adgang til de meste anvendte flasker, uden at flaskerne optager bordplads. Gør indretningen af din bar effektiv og super eksklusiv. 
Se vores speed racks her  

Barcaddy og opbevaring:

Vi har samlet et solidt udvalg af beholdere i alle former og størrelser til dig der har brug for opbevaringsplads i din bar. En barcaddy er til dig der har behov for at have drinkspynt og frisk frugter og grønt lige ved hånden. En barcaddy har altså et formål, og det er at rumme barudstyr, drinkspynt, sugerør og fødevare. 

Fordele ved en barcaddy:

 • Du har altid en ren og ryddelig bar
 • Det giver dig et godt flow
 • Det højner din hygiejne 

Se vores store udvalg af opbevaring og barcaddy’s her. 

Barmåtter og runners:  

Undgå glasmærker på din bardisk, undgå en bardisk der er sjasket ind i tabt og spildt væske og sørg for at dine gæster altid får den bedste oplevelse når de skal drikke dine skønne drinks og cocktails. Nogle barmåtter bruges til at stille cocktailglas på, andre bruges til at lægge dit barudstyr fra dig på, mens andre fungere som opsamling af spildte væsker. Fælles for alle vores barmåtter er at de sørger for at din bar altid fremstår ren og tør, det er god hygiejne! 
Barmåtter fås i mange størrelser, og farver, se alle vores barmåtter her  


Drinkstilbehør:

En af mine yndlingskategorier, her kan du altså gå helt balajajko (et russisk strengeinstrument der lyder helt sindssygt) med cocktailpynt, sugerør og hele molevitten.

Drinkspynt:

Så skal du holde en klassisk 80’er fest, har vi palmer og Hawaiipynt, og bare rolig, vi har også smukt og æstetisk drinkspynt der er til dig der lidt mere minimalistisk. Vi har det hele, til det halve.
Se alt vores drinks pynt her 

Sugerør:

Vi har gjort os mange overvejelser omkring vores sortiment inden for sugerør, og man forventer at den nye EU-lov mod plastisksugerør, vil træde i kraft i løbet af 2021. Men allerede i de første måneder af 2020, solgte vi vores sidste plastisksugerør, og har nu kun et udvalg, som enten er genanvendeligt eller bionedbrydeligt. Det er vi faktisk ret stolte af.
Se alle vores sugerør her, der findes både dem af metal, glas, papir og ikke mindst muslingeskaller.  

Spiseligt drinkspynt:

Lykken fortsætter, for vi har selvfølgelig også drinkspynt der kan indtages, vi har skønne cocktails kirsebær, med og uden stilk. Vi har sukker og salt, til at lave smukke kanter på dit cocktailglas. Vi har så meget, at du skal se det med dine egne øjne.
Se vores lækre drinkspynt som du kan guffe i dig her. 


Flasker:

Flasker er et bredt begreb, for i bartenderverdenen findes der ret mange flasker. Disse flasker er desværre ikke fyldte, det skal du selv gøre, og du må fylde dem med det du allerbedst kan lide, hvis du har brugt for lidt mere viden, så læs lidt videre, så får du en kort gennemgang af vores underkategorier inden for flasker. 

Dash flasker:

En dash flaske er en meget fin lille glasflaske til f.eks. bitter, saft og juice. I en dash flaske opbevarer du det du kun skal bruge ganske lidt af. En dash flaske er indrettet med en lille tud, der dosere i dråber.
Se vores fine dash flasker her. 

Squeeze flaske:

Du kender den helt sikkert fra amerikanske film og serier, de der flasker som cafeer altid har ketchup og sennep i. Men den kan så meget mere, en squeeze flaske er også rigtig god til at opbevare juice, bitter og andre tykke saucer i. Vi fører disse i 3 farver, og 3 størrelser.
Se vores udvalg her.   

Speed bottle: 

Disse flasker er perfekte til at opbevare juice og frugtpure i. De sikre dig en nem og hurtig arbejdsgang og dosering. Det gode ved en speed bottle er at du kan skifte farven på flasken, så du f.eks. altid har grønt æblepure i den grønne flaske, mangojuice eller frugtpure i den gule osv. 

En speed bottle har ikke noget skruelåg, som du skal stå og bakse med, hvis der er mange kunder i baren, den er klar til brug, med det samme, deraf navnet.  Bunden fungerer også som låg, så hvis baren er lukket i hverdagen, kan du holde din flaske lufttæt. Derudeover er flaskerne nemme at skille ad og rengøre.
Se alle vores farver og flasker her

Flair flasker:

En flair flaske er det første redskab du har brug for, når du skal træne dine mixolog skills. I denne kategori finder du flasker du kan kast og jonglere med. Stå altid på et tæppe når du træner, så du skåner din flaske mest muligt, hvis du taber den.
Se alt vores udstyr til flair træning her. 


Propper:  

Vi har samlet alle vores propper et sted, så hvad enten du mangler propper til din vinflaske, din champagneflaske, eller propper der kan skænke dig din spiritus, når du arbejder bag baren, har vi det her. Vi har inddelt dem i flere kategorier, nogle af disse propper kan dosere din væske i forskellige mål, og andre skænker frit fra leveren, som man siger. 

Free flow pours skænkepropper: 

I denne kategori, finder du alle vores propper, som bare skænker. Her skal du enten kunne tælle dig frem (Det kræver at man er en øvet bartender) til hvor mange cl. du hælder i din shaker eller mixing glas, eller du skal anvende en jigger som kan vise dig det præcise mål.
Se og læs meget mere om vores free flow skænkeprop her.  

Doseringsskænkepropper:

I denne kategori finder du alle vores skænkepropper der doserer dine væsker for dig, læs og fordele ved disse propper inde i kategorien. Fælles for alle vores skænkepropper med doserings mål, er at det skal være nemt for dig at lave drinks med de rigtige mængde væske. Så her afmåler din skænkeprop den mængde væske du har behov for. 
Doserings skænkepropper 

Vin- og champagnepropper:

Vi elsker en god flaske vin eller champagne, men det hænder at man ikke altid får drukket hele flasken, og det er altså en skam, hvis man skal hælde den ud. I denne kategori finder du propper der kan lukke dine flasker helt tæt, så du ikke mister dine smagsaromaer i dine dyre flasker.
Se vores vin og champagne propper her 

Proptrækker: 

Et er at have en god flaske vin, noget andet er ikke at kunne åbne den. Det er en tanke vi slet ikke kan forholde os til, derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg at proptrækkere, i alle prisklasser. 
Se vores proptrækker her. 

Speed opener og oplukker 

Der er forskel på en almindelig øl oplukker og en speed opener, og inde i denne kategori kan du læse om hvad forskellen og fordelene på de forskellige oplukkere er.
Se vores flaske oplukkere her. 


Andet:

Endnu en kategori der kan en hel masse. I denne kategori finder du alt inden for rengørings artikler, drinksbøger, serveringsbakker og askebæger.

Se alle vores kategorier her. 


Hvis du forsat hænger på, vil vi blot ønske dig rigtig god fornøjelse, må dine cocktails altid være kolde og farverige!