Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af isterninger og redskaber hertil

Barudstyr til dig der arbejder med isterninger. Find en god isspand eller istang her. Vi har også et stort udvalg af isterningebakker. Har du brug for en maskine til at lave knust is, har vi også et stort udvalg. Læs meget mere i bunden af denne kategori

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Alt til is 

I denne kategori kan du finde alt hvad hjertet begær til isterninger. Så mangler du en isspand, en køler, istang eller isske, kan du helt sikkert finde det du søger i denne kategori.

Det vigtigste når du serverer en drink eller en cocktail, er at den bliver serveret helt kold. 

Inden vi snakker videre om isterninger, er det vigtig lige at få på plads hvad forskellen på en drink og cocktail er. 


Den store drinks og cocktails guide:

Det kan være helt vildt svært at holde styr på hvad der er hvad, og nogle gange klumre vi selv rundt i det. Hvad er egentlig forskellen på en drinks og en cocktail. Og har det et ord hvis der ikke er alkohol i? 

En drink og en cocktail minder jo utrolig meget om hinanden, de er ofte farverige og de indeholder begge to alkohol, men der er faktisk forskel på de to, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det nemt, at skelne de to drikke fra hinanden.

Hvad er en drink?

En drink er en simpelt blanding, som indeholder stærkt spiritus (gin, rom, vodka, tequila, osv.) sodavand, saft eller juice.

  • Eksempel på en drink: Dark n stormy, Gin hass, Aparol spritz, Moscow mule, Brandbil og Tom collins

Hvad er en cocktail?

En cocktail er en smule mere avanceret og sofistikeret. Men tab nu ikke pusten. En cocktail indeholder stærk spiritus (gin, rom, vodka, tequila, whisky, cognac osv.) men vil indeholde flere forskellige alkoholiske ingredienser. Dette kan ud over spiritussen også være en likør, sirup, saft, juice, frugtpure. En cocktail, mixes ofte sammen i en shaker. 

En cocktail bliver altid serveret med pynt, det kan være kirsebær, blomster, peelet frugter eller grønt, eller drinkspynt.

Så her går bartenderen ikke kun op i smagen, men lige så høj grad udseendet.

  • Eksempel på en cocktail: Pina colada, white lady, espresso martini, cosmopolitan, mojito, bloody mary eller en frugtig daiquiri

Hvad er en mocktail?

En mocktail er en alkoholfri drink, sammensat af forskellige former for juice, saft og frugtpuré. Her går man utrolig meget op i at den æstetisk ser flot og vellavet ud. I dag har de fleste restauranter, barer og hoteller altid et lille udvalg af mocktails på deres menukort. Det er rigtig god stil, da flere og flere ofte foretrækker en sjov nat, uden tømmermænd. 


Her er en lille gennemgang af hvordan du anvender alt barudstyr i denne kategori.

Hvad er en istang?

Det er utrolig vigtigt at du holder en høj hygiejne når du står bag baren, derfor er det god stil og god hygiejne, at du anvender en istang når du skal “anrette” dine drinks og cocktails. 

En istang anvender du, når du skal “anrette” din drink eller cocktail. Det kan være lige før den skal serveres, og du f.eks. skal skænke den fra en shaker eller et mixing glas, over i dit glas. Med en istang kan du nemt og fint tage én isterning ad gangen. 

Skal du f.eks. lave den klassiske whiskydrink old fashioned, ser det rigtig flot ud hvis du anvender en stor isterning, dropper du den direkte ned i dit lowball glas kan den godt gå i stykker, altså knække i to dele. Hvis du derimod lægger den forsigtigt ned i dit drinksglas, sikre du dig, at hverken isterning, eller glas, i værste fald går i stykker.  

Du kan også anvende din istang til at pynte dine drinks og cocktails med, det f.eks. være med friske bær og urter, som mynte. 

Du skal betragte din istang som en forlænger til dine fingre. Du kan have den hængende på siden af din isspand eller et andet rent sted i din bar.

Det er vigtigt at din istang altid er ren, da en istang altid er i direkte kontakt med alle dine fødevare. Alle vores istænger, bortset fra vores model i kobber, tåler opvaskemaskine.

Hvad er en isske? 

En isske skal du betragte som en skovl. Det er den der skal gøre det grove arbejde.  

En isske anvender du når du skal fylde din shaker eller dit mixing glas op. Du kan også anvende en isske, hvis du f.eks. skal gøre et cocktailglas klar til afkøling. Til disse opgaver vil vi anbefale dig en isske med et cl. mål fra 10-35 cl. 

En isske kan du også anvende hvis du har en isterningmaskine og skal skovle isterninger fra din maskine og over i din isspand, der vil vi anbefale dig en isske fra 70 cl. og op efter. 

Hvad er en isknuser? 

En rigtig cocktail skal være kold! Det kan ikke diskuteres. En sjov måde at holde din drinks og cocktail afkølet på kan være med knust is. 

  • Cocktail som altid bliver serveret med knust is: Mojito, Bramble, Caipirinha 

En isknuser er en stor kværn som kværner dine isterninger, lidt ligesom en makulator til papir. Lav hurtigt og nemt knust is med vores isknuser.  Alle vores isknuser er ideelle til dig der vil lave et par drinks ad gangen. De fleste af vores isknuser har en skridsikker bund, som gør det nemt for dig at arbejde ergonomisk korrekt.  

Efter brug tørres din isknuser grundigt af, derved opnår du en højere levetid på dit produkt. 

Det er vigtigt at understrege, at de isknuser der fremgår på vores hjemmeside kun er til hjemmebrug, og altså ikke til professionelt brug. Det er også vigtigt at understrege, at du ikke må anvende isterninger købt i et supermarkedet, da disse isterninger er utrolig kompakte, og vil ødelægge din maskine. Har man meget hårde isterninger (-15 grader) anbefales det at lade dem ligge et par minutter, så temperaturen i isterningen stiger en smule. 

Issyl og isredskaber 

Vi har samlet en masse isredskaber der kan hjælpe dig med at knuse eller dekorerer din is når du fremstiller cocktails og flotte drinks. Det bliver mere og mere op i tiden at lave små brændemærker og skulpturer ud af sine isterninger. Men pas på, det er noget skarpt værktøj, og man kan virkelig komme til skade.  

En issyl bruger du til at banke dine store isterninger ud med, eller til at lave flotte dekorationer i dine isterninger med. 

En ishakker anvender du hvis du har en stor isblok, så kan du hakke knust is ud af din isterning, i det omfang som du skal bruge det. 

Hvad er en isspand?

En isspand er en stor beholder hvor du kan opbevare isterninger. Det kan være en stor hjælp hvis du står bag en bar, ikke hele tiden at skulle løbe efter isterninger. Med en isspand kan du hele tiden have dem tæt på dig og dit arbejde. Der findes to typer isspande, den store isspand som kan rumme en ordentlig skudefuld, og den lille isspand, som man kan have med sig inde ved sofabordet. 

En god isspand, kommer altid med et dræn, det sikre dig at kondens- og smeltevand kan løbe fra dine isterninger og ned i bunden af din isspand. Når dine isterninger ikke ligger og søber rundt i smeltevandet, forlænger det isterningen levetid. Det sikrer dig også at dine isterning ikke smelter sammen og bliver svære at skille ad. Sørg altid for at anvende en isske eller en istang når du skal tage din isterninger, det er god hygiejne. 

Tip: Du kan tage dit dræn ud af din isspand og bruge den som en champagnekøler, perfekt til dig der er på SU. Fyld den blot med isterninger, så sikre du dig at dine flasker er kolde hele natten lang. 

Her hos mixmeister.dk kan du få små fine isspande, som egner sig rigtig godt til sofabordet, disse er gode til dig der skal lave en 4-6 drinks eller cocktails, og så skal de fyldes op igen. Til disse ville vi altid anvende en istang.

Du kan også få nogle større isspande, som er lavet i plast som kan rumme helt op 10 kg. isterninger. Til disse ville vi altid anvende en isske/isskovl.

Isterningebakker 

Vi har nøje udvalgt et godt sortiment inde for isterningebakker i silikone. Ligegyldigt om man skal lave cocktail, mocktail, saft eller lemonade, er det en nødvendighed at ens drikkelse er koldt og lækkert. En isterningebakke giver dig en masse muligheder som du ikke kan få, i en isterningepose eller ved de isterninger du køber i supermarkedet, som er færdig frosset.

Det er supernemt at gå ned i den lokale, og købe 10 liter færdiglavet isterninger, det skal vi slet ikke diskutere. Men lad os lige snakke om fordelen ved en isterningbakke og alt det sjov og spas sådan en kan give dig.

Vores største udvalg af isterningbakker er fra det tyske mærke Lurch. Det er et utrolig godt mærke som har en høj kvalitet, ikke kun i deres isterningbakke, men også i resten af deres varesortiment. Lurch tåler både frost og varme, det vil sige, du ikke kun kan lave isterninger i disse bakker, du kan også bruge dem som bageforme.

En isterningbakke giver dig en masse muligheder for at lege med dine isterninger, du kan vælge en stor eller en lille, en firkantet eller en rund. Men du kan faktisk også pynte dine isterninger.

Se f.eks. hvor smukke vores isterninger blev her.

Dine isterninger kan blive et helt kunstværk, hvis du tilføjer frugt og grønt. Pynt dine isterninger med lime, citron, bær, mynteblade, agurk eller sirup. Det ser vanvittig flot ud, og så afgiver det også en god smag til din drikkelse.

Skær dine frugter, peel dine citrusfrugter, eller skræl dine grøntsager.

Isterningbakke med og uden låg?: 

Du kan både købe isterningebakker med og uden låg, man kan godt tænke at det da ingen betydning har, men jo. Det er uundværligt.

Når du køber en isterningbakke, har du mulighed for at stable den i din fryser, uden at du presser vandet ud ad bakken. Er du lidt klodset, eller har langt fra vasken til fryseren, skal du ikke være bange for at spilde på din vej, dette sikre låget på den sorte model fra Lurch dig også.

Whisky sten

En whiskysten er en lille terning lavet i granit, som du kan anvende til at nedkøle din rom eller whisky, hvis du ikke ønsker at få den fortyndet af smeltevandet fra din isterning. 

Køber du vores whiskysten, får du en lille pose med, som du kan opbevare dine sten i, nede i din fryser. Stenen vil være iskold, og hjælpe dig med at nedkøle din spiritus.