Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lav knust is med en isknuser - Nemt og hurtigt

Stort udvalg af isknuser til at lave knust is, vælg mellem manuel eller elektrisk. Vi har også redskaber til at save eller knuse is. En dekorativ måde at lave isterninger til figurer eller skulpturer.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en is knuser? 

En rigtig cocktail skal være kold! Det kan ikke diskuteres. En sjov måde at holde din drinks og cocktail afkølet på kan være med knust is. 

  • Cocktail som altid bliver serveret med knust is: Mojito, Bramble, Caipirinha 

En isknuser er en stor kværn som kværner dine isterning, lidt ligesom en makulator til papir. Lav hurtigt og nemt knust is med vores isknuser.  Alle vores isknuser er ideelle til dig der vil lave et par drinks ad gangen. De fleste af vores isknuser har en skridsikker bund, som gør det nemt for dig at arbejde ergonomisk korrekt.  

Efter brug tørres din isknuser grundigt af, derved opnår du en længere levetid på dit produkt. 

Issyl og isredskaber 

Vi har samlet en masse isredskaber der kan hjælpe dig med at knuse eller dekorerer din is, når du fremstiller cocktails og flotte drinks. Det bliver mere og mere op i tiden at lave små brændemærker på og skulpturer ud af sine isterninger. Men pas på, det er noget skarpt værktøj, og man kan virkelig komme til skade.  

En issyl bruger du til at banke dine store isterninger ud med, eller til at lave flotte dekorationer i dine isterninger med. 

En ishakker anvender du hvis du har en stor isblok, så kan du hakke knust is ud af din isterning, i det omfang som du skal bruge det. 


Det er vigtigt at understrege, at de isknuser der fremgår på vores hjemmeside kun er til hjemmebrug, og altså ikke til professionelt brug. Det er også vigtigt at understrege at du ikke må anvende isterninger købt i et supermarkedet, da disse isterninger er utrolig kompakte, og vil ødelægge din maskine. Har man meget hårde isterninger (-15 grader) anbefales det at lade dem ligge et par minutter, så temperaturen i isterningen stiger en smule.