Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Isske til isterninger

Find din nye gode og solide isske eller isskovl her. Fordi en høj hygiejne er rigtig vigtig bag baren når du arbejder med isterninger. Læs om fordelene ved en isske i bunden af denne kategori

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en isske / is skovl?

En isske skal du betragte som en skovl. Det er den der skal gøre det grove arbejde, når du skal have dine isterninger fra din isspand og over i noget andet. En isske anvender du når du skal fylde din shaker eller dit mixing glas op. 

  • En lille isske: Skal du anvende, hvis du f.eks. skal gøre et cocktailglas klar til afkøling. Til disse opgaver vil vi anbefale dig en isske med et cl. mål fra 10-35 cl. 
  • En stor isske: Kan du med fordel anvende, hvis du har en isterningmaskine og skal skovle isterninger fra din maskine og over i din isspand, der vil vi anbefale dig en isske fra 70 cl. og op efter. 

Isske med eller uden dræn

Hvorfor vælge en isske med dræn? Når du graver dybt i din isspand, kan du være uheldig at få en masse smeltevand med op som kan ende i din drink, med en isske med afløbshuller/-dræn løber vandet fra så du kan være helt sikker på at det kun er dine isterninger der ender i drinken. 


Hvad er forskellen på en istang og en isske?

Det er utrolig vigtigt at du holder en høj hygiejne når du står bag baren og laver drinks og cocktails til dine gæster, derfor er det god stil og god hygiejne, at anvende en istang eller en isske når du laver drinks og cocktails. 

En istang bruger du, når du skal “anrette” din drink eller cocktail. Det kan være lige før den skal serveres, og du f.eks. skal skænke den fra en shaker eller et mixing glas, over i dit glas. Med en istang kan du nemt og fint tage én isterning ad gangen. 

Skal du f.eks. lave den klassiske whiskydrink old fashioned, ser det rigtig flot ud hvis du anvender en stor isterning, dropper du den direkte ned i dit lowball glas kan isterningen godt gå i stykker, altså knække i to dele. Hvis du derimod lægger den forsigtigt ned i dit drinksglas med din istang, sikre du dig, at hverken isterning, eller glas, i værste tilfælde går i stykker.  

Du kan også anvende din istang til at pynte dine drinks og cocktails med, det f.eks. være med friske bær og urter som mynte. 

Du skal betragte din istang som en forlænger til dine fingre. Du kan have den hængende på siden af din isspand eller et andet rent sted i din bar.