Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Isspand til isterninger

En isspand er helt perfekt til dig der har en hjemme bar. Vi har et stor udvalg af spande der kan rumme isterninger fra 1,5 – 10 kg. Både i klassisk og praktisk størrelse.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en isspand?

En isspand er en stor eller lille beholder hvor du kan opbevare dine isterninger. Det kan være en stor hjælp hvis du står bag en bar, ikke hele tiden at skulle løbe efter isterninger. Med en isspand kan du hele tiden have dem tæt på dig, og dit arbejde. Der findes to typer isspande, den store isspand som kan rumme en ordentlig skudefuld, og den lille isspand, som man kan have med sig inde ved sofabordet. 

Tip: Du kan tage dit dræn ud af din isspand og bruge den som en champagnekøler, perfekt til dig der er på SU. Fyld den blot med isterninger, så sikre du dig at dine flasker er kolde hele natten lang.

En god isspand, kommer altid med et dræn, det sikre dig at kondens og smeltevand kan løbe fra dine isterninger og ned i bunden af din isspand. Når dine isterninger ikke ligger og søber rundt i smeltevandet, forlænger det isterningen levetid. Det sikrer dig også at dine isterning ikke smelter sammen og bliver svære at skille ad. Sørg altid for at anvende en isske eller en istang når du skal tage din isterninger, det er god hygiejne. 

Du kan få små fine isspande, som egner sig rigtig godt til sofabordet og en hyggelig aften, disse er gode til dig der skal lave 4-6 drinks eller cocktails, og så skal de fyldes op igen. Til disse ville vi altid anvende en istang.

Du kan også få nogle større isspande, som er lavet i plast som kan rumme helt op 10 kg. isterninger. Til disse ville vi altid anvende en isske / isskovl.

Vi har både isspande i sort, hvid og i krom.