Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Istang til isterninger

Find en istang der passer til dit behov, vi har istænger med eller uden ”tænder” der sikrer dig et fast greb på din isterning. Istang i kobber, eller sølvfarve eller en der passer i en isspand.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en istang?

Det er utrolig vigtigt at du holder en høj hygiejne når du står bag baren og laver drinks og cocktails til dine gæster, derfor er det god stil og god hygiejne, at anvende en istang når du skal “anrette” dine drinks og cocktails. 

En istang bruger du, når du skal “anrette” din drink eller cocktail. Det kan være lige før den skal serveres, og du f.eks. skal skænke den fra en shaker eller et mixing glas, over i dit glas. Med en istang kan du nemt og fint tage én isterning ad gangen. 

Skal du f.eks. lave den klassiske whiskydrink old fashioned, ser det rigtig flot ud hvis du anvender en stor isterning, dropper du den direkte ned i dit lowball glas kan isterningen godt gå i stykker, altså knække i to dele. Hvis du derimod lægger den forsigtigt ned i dit drinksglas med din istang, sikre du dig, at hverken isterning, eller glas, i værste tilfælde går i stykker.  

Du kan også anvende din istang til at pynte dine drinks og cocktails med, det f.eks. være med friske bær og urter som mynte. 

Du skal betragte din istang som en forlænger til dine fingre. Du kan have den hængende på siden af din isspand eller et andet rent sted i din bar.

Det er vigtigt at din istang altid er ren, da en istang altid er i direkte kontakt med alle dine fødevare. Alle vores istænger, bortset fra vores model i kobber, tåler opvaskemaskine.

Hvad er forskellen på en istang og en isske?

Man kan nemt komme til at forveksle en istang med en isske, men den skal du betragte som en skovl. Det er den der skal gøre det grove arbejde.  

En isske anvender du når du skal fylde din shaker eller dit mixing glas op. Du kan også anvende en isske, hvis du f.eks. skal gøre et cocktailglas klar til afkøling. Til disse opgaver vil vi anbefale dig en isske med et cl. mål fra 10-35 cl. 

En isske kan du også anvende hvis du har en isterningmaskine og skal skovle isterninger fra din maskine og over i din isspand, der vil vi anbefale dig en isske fra 70 cl. og op efter.