Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Ananas drinkspinde i kobberAnanas drinkspinde i kobber
149,00 kr
Varenummer: Mix-0006

Drinksspyd med en fin kobber ananas i enden


Denne drinks pind er perfekt til dig der elsker en rigtig god eksotisk tiki drink. I enden af spydet er en skøn lille ananas i kobber. Den er perfekt til frugt som kirsebær, citron og lime, eller som pynt i en pina colada, men kan også bruges i snack, eller til pindemadder. Pakken indeholder 10 drinks pinde 


Info: 
Lægnde: 11,6 cm.
Diameter: 0,2 cm.
Indeholder: 10 drinkspinde
Opvaskemaskine: Nej


Tip: Se vores udvalg af drinkspinde i træ, metal eller bambus her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en drinks pind?

En drinkspind er utrolig dekorativt i drinks og cocktail, flest kender nok en drinks pind i den klassiske drink dry martini, hvor en oliven er sat fast, med en drinkspind, hvilket pynter en dry martini, men også gør det nemt at tage din oliven op ad glasset uden at skulle have dine fingre ned i din drink. Udover at fæstne garnisher, kan en drinkspind også anvende til at omrøre både drinks og cocktails med, så man undgår bundfald og laginddelinger.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.