Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Ananas rørepind i metalAnanas rørepind i metal
39,00 kr
  • Køb 6 for 35,00 kr pr. stk. og spar 11%
Varenummer: Mix-0017

Drinkspind til at røre din drink


Denne cocktailrører i rustfrit stål er en fantasifuld cocktail dekoration, ud over at dekorere kan du også anvende denne drinkspind til at omrører dine drink eller cocktail. Denne rørepind måler 20 cm. Passer utrolig godt til pina coloada

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:

Lægnde: 20 cm.
Materiale: Rustfrit stål
Opvaskemaskine: Nej
Vægt: 16 g.


Rørepind til drinks og cocktails:

En omrøringspind, drinks pind eller rørepind bruges til at omrøre en drink eller cocktail, og du kan du helt sikkert huske fra de glade 80’er hvor den kom i en neon farve, formet som en palme. Og den må ikke undervurderes, men i dag fås den klassiske drinks rørepind også i nogle mere afdæmpet farver til dig der ikke er til så meget pang.

En rørepind bruges f.eks. hvis du serverer en cocktail eller drink lavet i lag (hvor drinken har forskellige farver lagt i lag), på den måde får gæsten selv lov til at røre den sammen, når der er taget instagram billeder af drinken. For alle ved jo at hvis det ikke har været på Facebook eller instagram, så er det ikke sket.
#Mixdigglad

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?