Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Bambus sugerør 0,7 x 20 cmBambus sugerør 0,7 x 20 cm
2,50 kr
Varenummer: Sug-0007

Bambus sugerør fra Paio er sugerør lavet af siv. Kan bruges til både varme og kolde drinks, uden de bliver deforme. Kan bortskaffes efter brugt i kompostbar skraldespand, og er en super god og billigt alternativ til glas og metal sugerør. Paio laver sugerør der er smagløst, så din drik vil ikke tage smag af dette sugerør, da det udelukkende er behandlet med varme, vand og luft, under produktionen. Disse sugerør har en klassisk længde på 20 cm med en diameter på ca. 7 mm. Bemærk, at diameteren og strukturen kan variere lidt.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Længde: 20 cm Udvendig diameter: 5 mm. Invendig diameter: 7 mm Vægtykkelse: ca. 1 mm Materiale: Farve: Naturlig Egenskab: Smagløst, kompostbart og stabilt Obs: Produktet kan vaiere i farve og form, da det er lavet af narturlig siv Pakning: 1 stk  Produktype: Sugerør


Vi tænker på miljøet - Papir sugerør som er bionedbrydelige - Ny EU lovgivning

Man forventer at den nye EU lov mod plastisk sugerør, vil træde i kraft i løbet af 2021. Derfor vil vi løbende hos Mixmeister udskifte vores sortiment af sugerør. Hvis du tidligere har købt et sugerør med et specielle mål hos os, som du ikke længere kan finde på shoppen, kan du altid skrive eller ringe til os, så vi kan finde et alternetiv.

Kontakt os på: 

  • Mail: Info@mixmeister.dk
  • Sms eller opkald: 31701112
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister