Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Caso mælkeskummer - Fomini CremaCaso mælkeskummer - Fomini Crema
499,00 kr
Varenummer: Caso-0003

Få en skøn luftig og cremet mælkeskum på kort tid. Perfekt til en dejlig kaffe latte eller en skøn cappuccino - Caso Fomini Creama mælkeskummer


 Fomini Crema mælkeskummer fra Caso skummer på kort tid en luftig og cremet mælkeskum, og kan lave din mælk både kold og varm. Denne mælkeskummer har ved skum en kapacitet på op til 100 ml, og ved opvarmning en kapacitet på op til 200 ml. Denne mælkeskummer er på grund af dens non-stick belægning meget let at rengøre. Du kan let isættes din mælkeskummer på basen fra alle vinkler, grundet dens 360° basisstation. Den fremstår i elegant design med varmeisolerende greb.


Info:
Volt: 220-240

Watt: 400
Materiale: Non stick, plast og rustfrit stål
Farve: Sort plast

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

Detaljer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.