Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barsæt med barudstyr i kobberBarsæt med barudstyr i kobber
599,00 kr

Pris som konfigureret: 479,20 kr

Varenummer: Barsæt-0007
Flot barsæt, med barudstyr i kobber. Sætte indeholder en god tredelt shaker, muddler, jigger og strainer.
Lav 2-3 cocktails ad gangen i med denne tredelte cocktail shaker. Stød og pres dine frugter, urter og krydderier direkte i shaker og doser dine væsker med den gode jigger som måler 2 eller 4 cl. Kan bruges af alle bartendere, et must til din bar.
Art deco Mezclar shaker i kobber - 50 cl.   +0,00 kr
Deluxe stål muddler i kobber   +0,00 kr
Mezclar professionel Cocktail Strainer m. buk - Kobber   +0,00 kr
Kobber jigger 2-4 cl   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 479,20 kr

 
Beskrivelse

DetaljerHvordan anvender du barudstyret i dette barsæt

Jigger: Vel nok det mest nødvendige udstyr en bartender har brug for. En jigger bruges til at opmåle dine ingredienser med. Dette er vigtigt for at få en balanceret og perfekt afmålt cocktail.

Strainer: Bruges når man har rørt eller rystet en cocktail sammen, for at forhindre at der kommer noget i dit glas som man ikke ønsker eller ikke skal drikkes. Det gør samtidig også cocktailen helt klar og lækker at se på. Nogen shakers har indbygget strainer.

Shaker: Bruges til at nedkøle og ryste dine cocktails sammen med.

Muddler/ Morter: Anvendes til at støde og mase, frugtsaft ud af frugter, grønt, urter og krydderier.


Vi anbefaler ikke at du vasker dit barudstyr i en maskine, da det kan ødelægge emaljen

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister