Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barsæt med cocktail shaker, champagnekøler, istang og isspandBarsæt med cocktail shaker, champagnekøler, istang og isspand
299,00 kr
Varenummer: Vin-0008

Fint begynder venligt barsæt med 4 dele, sættet indeholder en Manhattan cocktails shaker, en god champagnekøler, en isspand og en istang til dine isterninger. Et rigtig godt sæt der kan pynte på enhver barvogn eller i din hjemme bar. Bar sættet er lavet i rustfrit stål. Sættet kommer i en pæn æske der er nem at pakke ind. Champagne medfølger ikke.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerShaker: En klassisk tredelt cocktailshaker, bliver også kaldt en Manhattan cocktail shaker. Som navnet, siger består denne shaker af tre dele. En bund, en si og et låg.

  • Bunden ligner bunden til en boston shaker, og det er her du fylder dine isterninger i, denne bund kan også anvendes til at muddle / morte bær, friske urter eller citrusfrugter i.
  • Sien, også kaldet en strainer, er en grov strainer, der sortere uønsket ingredienser fra, når du skænker din cocktail. Uønskede ingredienser kan være bær, frugter, frugtkød og isflager. Skal du lave en ren og fin cocktail, vil vi derfor anbefale dig at anskaffe en fine strainer, hvis du skal lave cocktail som dry Martini.
  • Låget sørger for at du ikke skal gøre rent i hele baren, eller køkkenet, når du har shaket. Husk altid at sæt det på, inden du shaker.

Info: Indhol: 500 ml. Højde: 22,5 cm. Diameter: 8 cm.


Champagnekøler: En champagnekøler er er en beholder til større flasker som champagne, og cava flasker. En champagnekøler sikrer dig at din mousserende vin, hele tiden holder sig dejlig kold. En champagnekøler har en større åbning end en vinkøler, og har som ofte håndtag, som ser utrolig dekorative ud. Det ser rigtig flot og eksklusivt ud at servere flasker i en køler.

Info: Højde: 20,5 cm. Diameter: 21,5


Isspand: En isspand er en stor eller lille beholder hvor du kan opbevare dine isterninger. Det kan være en stor hjælp hvis du står bag en bar, ikke hele tiden at skulle løbe efter isterninger. Med en isspand kan du hele tiden have dem tæt på dig, og dit arbejde. Der findes to typer isspande, den store isspand som kan rumme en ordentlig skudefuld, og den lille isspand, som man kan have med sig inde ved sofabordet. 

Info: Højde: 14 cm. Diameter: 14 cm.


Istang: Det er utrolig vigtigt at du holder en høj hygiejne når du står bag baren og laver drinks og cocktails til dine gæster, derfor er det god stil og god hygiejne, at anvende en istang når du skal “anrette” dine drinks og cocktails. 

Info: Lægnde: 12 cm.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister