Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barsæt med flair flaske og barudstyr i gaveæskeBarsæt med flair flaske og barudstyr i gaveæske
498,00 kr
Varenummer: Sæt-u0001

Gaveæske med flair flaske, muddler, speed opener og boson shaker - Proffesionel barsæt


Flair flaske fra  TheBars, som giver dig masser af kvalitet for pengene. Med dette sæt er du langt hvis du drømmer om at blive den bedste flair bartender. Kommer i en flot gaveæske


Denne gaveæske indeholder:
1 x Hvid flair flaske,
1 x Boston shaker tin med bundkappe
1 x Speed opener 
1 x XL morter i polycarbonat.


Tip: Læs om flair længere nede i beskrivelsen

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er Flair bartending? 

Flair er en kunst form i sig selv, hvis du som bartender kan lave flair, har du sikret dine gæster, under holdning i top klasse. Flair bartendning gør ud på at jonglere med flasker, barudstyr og glas. Det kræver utrolig meget træning, og er virkelig en kust form som både er vanskelig og ikke mindst svær. Derfor er det en god idé at starte med en flair flaske der er lavet af polycarbonat, som ikke så let går itu. Træn dine skills med dette barsæt. Hvordan anvender man barudstyret i dette barsæt?

Morter / muddler: Bruges til at mose dine frugter, krydderier, citrus, bær mm. når du skal bruges det i din cocktail. Anvend et mixing glas eller din shaker.

Speed Opner: V-roden er lavet til at løse free flow pours fra dine flasker. Et vigtigt værktøj i baren, hvor det skal gå stærkt, og hvor der ikke er tid til at fumle med, at få skænkepropperne af flaskerne. Speed Opener kaldes typisk også for oplukker og flaskeåbner.

Shaker: Bruges til at ryste dine cocktails sammen med. Indeholder din cocktail juice, sirupper eller andet som ikke er alkohol, bruges denne. Den kan endvidere bruges i opskrifter med fx æggehvider, for at lave det lækre tykke skum du sikkert har set på mange billeder af cocktails. Når man shaker en cocktail, danner man en masse luft bobler, det kan give en prikkende fornemmelse på tungen. Efter nogle minutter i glasset vil drinken dog have “lagt sig”, men det giver en smuk overgang, når drinken falder ned og klarer op.

Flair flaske: Bruges til at træne dine skills, tåler ikke at blive tabt på beton gulv, så stå på et blødt under lag

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?