Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barsæt med jigger, muddler og boston shaker med glasBarsæt med jigger, muddler og boston shaker med glas
349,00 kr

Pris som konfigureret: 279,20 kr

Varenummer: barsæt-0008

Sort barsæt med det mest nødvendige. Lav skønne cocktails og drinks med dette fine lille starter barsæt. Afmål korrekt med den medfølgende jigger, shake dine drinks, cocktails eller mocktails og mort dine friske urter og bær med den solide muddler. I dette barsæt får du: 1 stk. Sort boston shaker og boston glas (90 cl og 47 cl.). 1 stk. Deluxe muddler i stål1 stk. Jigger 2-4 cl 
Tip: Læs længere nede hvordan du anvender barudstyret der er med i dette barsæt

 
Beskrivelse

DetaljerBESKRIVELSE AF HVORDAN DU ANVENDER BARUDSTYRET I DENNE PAKKE.

Shaker:  
Bruges til at ryste dine cocktails sammen med. Indeholder din cocktail juice, sirupper eller andet som ikke er alkohol, bruges denne. Den kan endvidere bruges i opskrifter med fx æggehvider, for at lave det lækre tykke skum du sikkert har set på mange billeder af cocktails. Når man shaker en cocktail, danner man en masse luft bobler, det kan give en prikkende fornemmelse på tungen. Efter nogle minutter i glasset vil drinken dog have “lagt sig”, men det giver en smuk overgang, når drinken falder ned og klarer op.

Morter:
Bruges til at mose dine frugter, krydderier, citrus, bær mm. når du skal bruges det i din cocktail. Herefter kan du bruge enten mixer glasset eller din shaker.

Jigger:
Også kaldt et målebærger. En bartenders mest nødvendige udstyr. En jigger bruges til at opmåle dine ingredienser med. Dette er vigtigt for at få en balanceret og perfekt afmålt cocktail. Der er ikke noget være end at få en drink eller en cocktail kun smager af sprit.Alle dele i dette barsæt kan købes seperart, følg linket.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.