Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

BarskeBarske
32,00 kr
 • Køb 12 for 30,40 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Ske-0005

God klassisk barske, til at omrører og opbygge drink og cocktails med.
Har et fint skaft, hvor noget af det snor sig. Barskeen måler 28 cm. så er der god plads at holde på når du arbejder med dit barværktøj. Barskeen har en rød top. Den er lavet i rustfrit stål, tåler dagligt brug og opvaskemaskine.     Fri fragt v. køb over 599,-
     Dag til dag levering
     E-mærket webshop
     Personlig service
    
   Beskrivelse

   Detaljer   Info: 
   Længde: 28 cm. Diameter: 3,5 cm. Materiale: Rustfrit stål Farve: Krom og rød Produkttype: Barske


   Yderligere information

   Yderligere information

   Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
    
    

    

   Gode drinks og cocktails skal være for alle

   Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

   Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

   Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

   Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.