Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barske sæt med 3 barskeer - KromBarske sæt med 3 barskeer - Krom
159,00 kr
Varenummer: Ske-0018

Vores mest solgte barskeer


Sættet har en værdi af 197,- Dette barsær indeholder vores 3 bedst soglte barskeer. Længere nede i beskrivelse kan du blive klogere på hvordan disse 3 barskeer anvendes. Alle tre skeer er lavet i rustfrit stål, og tåler opvaskemaskine


Tip: Vi har også samlet vores 3 bedste soglte jigger - Se vores jigger sæt her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvilken barske får jeg i dette sæt?

Gin & Tonic barske:

Denne barske er ret unik grundet det korte skaft - det er nemlig kun 15 cm. Men hvorfor? Fordi den er genial til Gin & Tonic serveret i Ballon glas.

 • Længde: 15 cm.
 • Rustfrit stål
 • Farve: Krom
 • Opvaskemaskine: Ja

Barske med morter: 

Dette er en favorit hos Mix-Meister og vores mest solgte barske.

 • Lægde: 28 cm.
 • Materiale: Rustfrit stål.
 • Farve: Krom
 • Opvaskemaskine: Ja

Barske med gaffel:

Genial barske m. twisted skaft til dig der bruger mange friske råvare, nup dine bær og frugter med den fine gaffel der er i bagenden af denne barske. Elsker du martini med oliven, så er denne gaffel godt til at fange sådan - Få det til at se prof og lækkert ud. Denne barske helt perfekt til at  lavet i rustfrit stål.

 • Længde: 30
 • Rustfrit stål
 • Gaffel i enden.
 • Farve: Krom
 • Opvaskemaskine: Ja
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister