Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barværktøj - Stort udvalg af barudstyr til din hjemmebar eller din professionelle cocktailbar

Er du en nybegynder, øvet eller professionel bartender har vi et stort udvalg af barudstyr til netop dit niveau. Fås inspiration under hvert produkt eller i bunden af denne kategori hvor der er en stor guide.

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Sorter faldende
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 

 

Barudstyr til en nybegynder eller en øvet bartender

Barudstyr og barværktøj bruges af bartendere verden over, til at skabe skønne, lækre, farverige drinks, cocktails og mocktails. Og vi har helt sikker det du leder efter. 

Så til dig der er kommet ind på vores side, velkommen hvis du er en helt ny og grøn bartender. Velkommen hvis du er en øvet bartender. Velkommen hvis du er professionel bartender. Velkommen til dig, ligegyldigt hvilket niveau du er på, det vigtigste for os er at du altid husker på at du skal #mixdigglad

Det er svært at sige hvilket barudstyr, der lige præcis passer til dit niveau, men vi har en formodning.


Barudstyr til nybegynderen:

Her er vores bud på barudstyr til dig der nyder at lave en drinks eller cocktail i ny og næ, eller til dig der er nybegynder. Husk du kan sagtens anvende noget af dit køkkenudstyr, hvis du ikke ligger inde med det præcise udstyr, og ellers har vi også cocktail sæt

Rom blev nemlig ikke bygget på én dag.

Manhattan cocktailshaker: 

Denne type cocktailshaker er rigtig god fordi den er nem at have i hånden, den er nem at skille ad, og den har indbygget en strainer. Hvis du aldrig har prøvet at shake en cocktail før, vil vi anbefale dig at prøve med isterninger og vand først. Så går der ikke noget til spilde, hvis du ikke kan få den skilt ad.

Se alle vores tredelte shaker her. 

Strainer

En strainer bruges til at si, uønsket elementer (isflager, isterninger, frugt og urter) fra, når du skænker din cocktail fra din shaker og over i dit cocktailglas. Jo hårde du trykker din strainer mod din shaker, jo mere lukker den til og jo mindre elementer kan der komme igennem din si.

Se vores udvalg af strainer her 

Barske

En barske anvendes til at omrører dine drinks og cocktails, når du har lavet dem. En barske er en nødvendighed til dig der elsker gin og tonic, man anvender nemlig det snoet skaft til at hælde tonic ned af (forestil dig et afløbsrør). På den måde afgasser du din tonic, så den bliver mere harmonisk sammen med din gin.

Se vores udvalg af barskeer her 

Jigger

Man skal være en utrolig dygtig og øvet bartender for at kunne lave drinks og cocktails på øjemål. En jigger hjælper dig med at dosere dine væsker (spiritus, sirup, saft og juice) så du får en velsmagende drink i sidste ende.

Se alle vores jigger her. 

Hvis du er nybegynder, har vi sammensat et barsæt med disse produkter, se begynder barsæt her. Sættet har en værdi af 289,- men sat ned 220,-


Barudstyr til den øvede bartender:

Har du mod på mere, har vi her nogle bud hvilket barudstyr din hjemmebar mere burde indeholde.

Boston shaker

En boston shaker fylder lidt mere i hånden end en, Manhattan cocktail shaker, du kan enten få denne shaker som en tin tin shaker, eller en boston shaker med glas.

 • Fordelen ved en boston shaker med glas: Her kan du følge med igennem glasset, på hvor langt din cocktail er nået. Det kan være en fordel hvis du shaker drinks med æggehvide.
 • Fordele ved en tin tin boston shaker: Denne shaker afkøler din cocktail hurtigere end en boston shaker med glas.

Muddler

En muddler bruges til at støde og presse saften og smagsstoffer fra frugter og urter. Den er en nødvendighed hvis du vil laver en lækker mojito helt fra bunden. Brug den altid i et mixing glas eller i en shaker. Hvis du bruger din muddler i et glas, så sørg for at glasset har tykke vægge, så det ikke knækker, og skærer dine fingre af.

Stort udvalg af muddler, se det her.  

Mixing glas: 

Et mixing glas bruges af en bartendere til at nedkøle og røre en drink sammen, men uden at ilte din drink eller cocktail. 

Forskellen på et mixixng glas og en shaker er, at i en shaker, slår du dine ingredienser hårdt sammen med isterninger for at nedkøle, hvor du i et mixing glas, stille og roligt, rører dine ingredienser sammen uden at ilte dem.

Et mixing glas vil man ofte bruge til drinks som old fashioned, negroni og dry martini.

Se alle vores mixing glas her. 

Fine strainer: 

Denne strainer bruges sammen med en almindelig strainer, og den sir ultrafint. Når du anvender en fine strainer, kan du være helt sikker på at du ikke får isflager eller små stykker frugtkød med ned i din cocktail. 

Så når du skænker din cocktail fra din shaker, dobbelt strainer du den altså igennem din strainer og din fine strainer. Dry Martini vil man altså dobbelt straine 

Vi har fire fine strainer på shoppen, find den der passer perfekt til dig, klik på linket.

Den prisvenlige fine strainer, Den stilrene fine strainer, Den lærke fine strainer, Den eksklusive fine strainer.

Lime- og citronpresser: 

Denne er selvfølgelig ikke en nødvendighed, for der findes mange måder og presse en citron på. Men hvis du først har prøvet at bruge en citronpresser, oplever du hvor uundværlig den er! Og det ikke kun bag baren det er også i køkkenet når der skal laves mad og bages kager.

Den sure og den bitre smag som lime og citron giver, er en nødvendighed i alle cocktails. Ingen diskussion om det.

Men lime og citron indgår altså også i rigtig mange madopskrifter.

Fordele ved en citronpresser: 

 • Hold hygiejnen høj bag baren, det er altså ikke lækkert at der kommer fingre og bakterier ned i din friskpresset saft
 • Undgå citron fingre, der svir forfærdeligt i små rifter og sår
 • Undgå sten fra din frugt i dine drinks og cocktails, citronpresseren sørger for de ikke falder ned i din drink

Lime- og citronpresser, se hele vores udvalg her. 

 

Vi har sammensat et barsæt til den øvede bartender, se det her, eller sammensæt dit eget.


Vores bedst solgte barudstyr:

Alt ovennævnt er klart det udstyr som sikre dig en god base af udstyr til din bar, når du skal lave drinks og cocktails. 

Hvis man skal dele det op, er det helt sikkert det barudstyr der er need to have - ud fra dit niveau.

Som med alt andet findes der også barudstyr som der er nice to have. Det er barudstyr som man som nybegynder godt kan leve uden, men som virkelig forsøder når man har det.

Free flow skænkeprop: 

En free flow skænkeprop sikre dig en nem dosering af dine væsker. Denne skænkeprop bliver også kaldt en pours, og sikre dig en fin stråle når du skænker, på den måde undgår du for meget spild af de dyre dråber.

Er du en super duper øvet bartender, kan du faktisk tælle dig frem til hvor mange centiliter du skænker pr. sekund. Men det kræver at du har fuldstændig styr på flaskens hældning, og flasken konsistens, altså er det saft, sirup, spiritus flasken indeholder.

Se vores pours propper her 

Bottle pilot: 

En bottle pilot skænkeprop, som skænker væske, uden du skal vende din flasken om. En bottle pilot skænkeprop, er utrolig god til f.eks. gin, vin, whisky eller rom smagning. Da du hurtigt kan skænke til alle dine gæster, der blot skal have en lille smags prøve, uden du skal vende flasken om hver gang du har skænket. 

Jo færre gange du skal vende flasken om, jo færre gange spilder du, og derved undgår du spild af de gode dråber. En bottle pilot, skænker præcis hver gang.

Vores bedste solgte bottle pilot er 2 cl. Bottle pilot skænkeprop fås også i 3 cl, 4 cl, og 5 cl.

Peeler:

Pynt dine drinks og salater op med flotte spiraler af frugt og grønt. Du kan også fryse disse skaller ned i dine isterninger - hvilket ser utrolig dekorativt ud. Pift dine karafler op når du serverer vand med peelet ingefær, lime, citron og mynte blade. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Følg linket for at se den: Den prisvenlige peeler, eller vores luksus peeler her.

 

Frugt og grønsagsskræller:

Julienneskræller, er en rigtig god grøntsagsskræller der ligger godt i hånden, den lavet smukke strimler af dit frugt og grønt. Pynt dine drinks og cocktails med disse, og sørg for dine gæster får den bedste smags- og synsoplevelse.

Se vores Julienneskræller her 

Glasrimmer: 

En smart beholder til saft, salt og sukker. Lav de smukkeste sukker og salt kanter på dine cocktailglas, med en glasrimmer. Glasrimmeren kan folde sig ud, så du nemt og hurtigt kan pynte dit cocktailglas.

Start med at dyb kanten i limejuicen og derefter dypper du dit glas ned i enten salt eller sukker.

Se vores glasrimmer her. 

Barmåtte: 

En barmåtte hjælper dig med at holde din bardisk ren og pæn, for når du laver drinks og cocktails, kan du nemt komme til at spilde, du kan også opleve at dit barudstyr afsætter kondensvand på din bardisk, en barmåtte sørger for at opsamle alt spild. 

Vores bedst solgte barmåtte måler 30 x 45 cm, hvis denne størrelse ikke passer til dig, har vi et stort udvalg af barmåtter som du kan se her.

 

Sugerør: 

De fleste drinks og cocktails, serveres altid med et sugerør. Vi har et stort udvalg, af genanvendelige eller bionedbrydelige sugerør. 

Det forventes at der fra 2021 ikke længere må sælges plastisk sugerør i hele EU. Her hos Mixmeister havde vi allerede i årets første måneder af 2020, udskiftet hele vores sortiment til genanvendelig eller bionedbrydelige. Det er vi faktisk lidt stolte af. 

Se alle vores sugerør her.  

Hvis du vil gå all ind, på pynt og temafest, har vi også en masse farverigt eller stilrent drinkspynt.


Den store drinks- og cocktailguide:

Det kan være helt vildt svært at holde styr på hvad der er hvad, og nogle gange klumre vi selv i det. Hvad er egentlig forskellen på en drink og en cocktail. Og har det et ord hvis der ikke er alkohol i? 

En drink og en cocktail minder jo utrolig meget om hinanden, de er ofte farverige og de indeholder begge to alkohol, men der er faktisk en forskel på de to, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det nemt, at skelne de to drikke fra hinanden.

Hvad er en drink:

En drink er en simpelt blanding, som indeholder stærkt spiritus (gin, rom, vodka, tequila, osv.) sodavand, saft eller juice.

 • Eksempel på en drink: Dark n stormy, Gin hass, Aparol spritz, Moscow mule, Brandbil og Tom collins

Hvad er en cocktail:

En cocktail er en smule mere avanceret og sofistikeret. Men tab nu ikke pusten. En cocktail indeholder stærk spiritus (gin, rom, vodka, tequila, whisky, cognac osv.) men vil indeholde flere forskellige blande ingredienser. Dette kan ud over spiritussen også være en likør, sirup, saft, juice, frugtpure. En cocktail, mixes ofte sammen i en shaker. 

En cocktail bliver altid serveret med pynt, det kan være kirsebær, blomster, peelet frugt eller grønt, eller drinkspynt.

Så her går bartenderen ikke kun op i smagen, men lige så høj grad udseendet.

 • Eksempel på en cocktail: Pina colada, white lady, espresso martini, cosmopolitan, mojito, bloody mary, daiquiri

Hvad er en mocktail:

En mocktail er en alkoholfri drink, sammensat af forskellige former for juice, saft og frugtpuré. Her går man utrolig meget op i at den æstetisk ser flot og vellavet ud. I dag har de fleste restauranter, barer hoteller altid et lille udvalg af mocktails på deres menu kort. Det er rigtig god stil, da flere og flere ofte foretrækker en sjov nat, uden tømmermænd.

 Tip til alkoholfrie drinks: