Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Barsæt med mixing glas, jigger, fine strainer og barskeBarsæt med mixing glas, jigger, fine strainer og barske
299,00 kr

Pris som konfigureret: 239,20 kr

Varenummer: Barsæt-0004

Super flot barsæt med mixinglgas, perfekt til drinks som martini.

 
Beskrivelse

DetaljerHVORDAN BRUGER MAN BARUDSTYR?

Jigger: Vel nok det mest nødvendige udstyr. En jigger bruges til at opmåle dine ingredienser med. Dette er vigtigt for at få en balanceret og perfekt afmålt cocktail.

Barske: Bruges til at røre din cocktail sammen med. Der findes et utal af teknikker til at gøre netop dette, så det ser “prof” ud. Hvis du hælder din blandevand ned af en barske som et afløbsrør, undergår du at din blandevand bruser for meget. En anden fordel ved den metode er også at din blandevand ligger sig ned i bunden af glasset, hvor spiritussen og isterningerne befinder sig, så den smager ens hele vejen igennem. Der findes en masse videoer på youtube.

Mixing glas: Et mixing glas bruges af en bartendere til at nedkøle og røre en drink sammen men uden at ilte den. Et mixing glas vil ofte bruges til drinks som old fashioned, negroni og dry martini.

Strainer: Super simpelt og elegant designet strainer, har en godt langt skaft med en buk, så den kan hænge på kanten af din shaker eller mixing glas. Sir uønsket elementer fra din drink når du skænker den i dit cocktailglas

Fine strainer: En fine strainer anvendes når du skal lave helt klare cocktails uden frugtkød og isflager - Altså bruges den til at si alt andet end væsken fra din drink.


Alle dele i dette barsæt kan købes seperart, følg linket.
Tip: Vi har både barudstyrs sæt med flere og mindre dele - Se vores udvalg her. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.