Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Tin tin boston shaker, vi har et stort udvalg i mange farver

En tin tin shaker består af to metal dele, Den bruges til at ryste drinks og cocktail sammen med. Få tips og tricks til din tin tin shaker i bunden af denne kategori.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en tin tin boston shaker?

En boston shaker er en simpel shaker der består af to dele metal.
En tin tin boston shaker består af to dele metal, og kaldes for en tin tin boston shaker. Det er den der suverænt hurtigst køler din cocktail ned, da isterninger, hurtigt kan afgive kulde til dine to metaldele.

Du kan også få boston shaker med glas, den består af en metaldel og et glas. Det gode ved denne shaker er at du har mulighed for at kigge med, igennem glasset når du shaker din cocktail. Det kan især være en fordel, hvis du laver drinks med æggehvider, som f.eks. en Whisky sour. Glasset gør simpelthen at du kan se hvor langt din cocktail er kommet.
 

Hvad er en shaker?

En shaker er en metalbeholder, man anvender til at nedkøle og ryste sin drink eller cocktail sammen med. Der findes mange metoder, man kan shake på, du skal finde den metode der passer dig, så du ikke bliver overbelastet.
En shaker fyldes altid med isterninger, da det er dem der er med til at nedkøle din drink. Derefter kan du fylde spiritus, sirup, mixerjuice og saft.

Du må aldrig komme sodavand i en shaker, kuldioxiden vil få den til at eksplodere, og det giver et værre svineri.

Der findes forskellige typer shakere, og som tidligere nævn, har hver bartender sin favorit. Vi vil her give dig et par råd og fif, som kan spore dig ind på, hvilken shaker der passer til dit behov.

Hvad er en speed shaker?

En speed shaker er ”toppen” på en boston shaker. Den er kortere end en boston shaker. Og det er den man sættet lidt skråt ned i ens boston shaker bund, det gør det nemmere at skille dine to shakere ad.