Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Begynder barsætBegynder barsæt
299,00 kr

Pris som konfigureret: 239,20 kr

Varenummer: Barsæt-0001

Et godt begyndervenligt barsæt med godt prisvenligt barudstyr. Barudstyr bruges af en bartender til at mixe drinks og cocktails sammen. Sættet indeholder en jigger 2+4 cl, en barske, en strainer og en shaker. Længere nede i beskrivelsen er der forklaring på hvordan det enkle udstyr bruges.
Barske kommer med en rød knop istedet for en sort.

 
Beskrivelse

DetaljerBESKRIVELSE AF HVORDAN DU ANVENDER BARUDSTYRET I DENNE PAKKE.

Jigger:  Vel nok det mest nødvendige udstyr. En jigger bruges til at opmåle dine ingredienser med. Dette er vigtigt for at få en balanceret og perfekt afmålt cocktail.
Barske: Bruges til at røre din cocktail sammen med. Der findes et utal af teknikker til at gøre netop dette, så det ser “prof” ud. Hvis du hælder din blandevand ned af en barske som et afløbsrør, undergår du at din blandevand bruser for meget. En anden fordel ved den metode er også at din blandevand ligger sig ned i bunden af glasset, hvor spiritussen og isterningerne befinder sig, så den smager ens hele vejen igennem. Der findes en masse videoer på youtube.
Klassisk tre delt manhatten cocktail shaker: Er super god til nybegynderen, smuk som accessories til dit bar bord, ryster og nedkøler din cocktail, ligger godt i hånden da den ikke er så stor. Kan lave 1 - 2 drinks ad gangen
Hawthorne strainer: Sir frugter, bær og friske urter fra din cocktail, når du skænker den op i dit cocktail glas.


Alle dele kan købes seperat, følg linket.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 5-10 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?