Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Berghoff garnisher sæt med 7 dele og taskeBerghoff garnisher sæt med 7 dele og taske
249,00 kr
Varenummer: Bar-0021

Rigtig godt sæt med barudstyr til at lave flot garnisher. Tasken indeholder 7 forskellige redskaber til at lave frugt og grønt om til lækkert garnisher. Dette sæt kan anvendes af både kok, som bartender. Med disse redskaber kan du lade din kreativitet blomstre og lave alverdens forskellige udskæringer og mønstre af frugt, grøntsager og andre madvarer. Alle 7 redskaber er fremstillet i rustfrit stål og har et godt ergonomisk håndtag i plast der ligger godt i håndfladen. Kan anvendes til både professionel og privat brug. Redskaberne leveres i en praktisk foldetaske af nylon med plads til yderligere 3 redskaber.
Indeholder: 1 x peeler. 1 x dobbelt parisienne jern 3 + 2 cm. 1 x parisienne jern 1,2 cm.
1 x Channel kniv, 1 x Grønsagsskræller. 1 x Æbleudstikker. 1 x Butter cutter

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:

Berghoff laver produkter der er utrolig brugervenlige, alle redskaber tåler opvaskemaskine. Deres passion for madlavning og et skarpt øje for detaljer resulterer i produkter, der er blevet anbefalet og belønnet for deres æstetik såvel som deres funktionalitet.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.