Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Børstet jigger 2-4 cl.Børstet jigger 2-4 cl.
39,00 kr
  • Køb 6 for 37,05 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Jig-0004

Dobbelt jigger lavet i børstet rustfrit stål - Indgraveret markør af mængden ved 2 og 4 cl.
Et målebærger bliver også kaldt en jigger, og denne jigger har en dobbelt målekop på 2 og 4 cl. Denne er vores mest solgte jigger, da den passer til de fleste drinks og coctail opskrifter. Jiggeren er lavet i børstet rustfrit stål og med indgraveret markør af mængden. En klassisk jigger som bruges af både private og professionelle.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål:
Højde:
7,3 cm Diameter top: 4 cm. Diameter bund: 3,7 cm. Materiale: Børstet rustfrit stål Farve: Krom Overflade: Børstet Opvaskemaskine: Ja Produkttype: Jigger og målebæger


Hvorfor skal man bruge et målebærger / jigger når man laver drinks og cocktails?

Det kræves mange års træning som bartender at kunne afmåle på øjemål for at opnå de bedste og mest vellavet cocktail - Og jo jo bevares, en "slat" fest skal man ikke kæmme sig af, men skal du lave lækre drinks og cocktail er en jigger et rigtig godt barværktøj. Med en jigger / et målebærger sikre du dig at du får den rette mængde spiritus, sirup eller puré i dine drinks, cocktails eller mocktail.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.