Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Boston shaker med vinyl - RødBoston shaker med vinyl - Rød
129,00 kr
Varenummer: Sha-0014-1

Rød shaker i vinyl, træn din flair skills.


Denne Boston shaker er anvendes som "bund" i den klassiske boston shaker og er belagt med en smart rød vinyl. Hvorfor vinyl? Vinyl isolere rigtig godt, så har du en lang, aften bag baren, slipper du for kolde fingre. Ud over det er den også rigtig god at øve flair teknikker med da den ikke skrider i hånden på dig. Som top til denne boston shaker kan du anvende et boston glas eller en speed shaker.


Mål: 
Højde: 18 cm.
Diameter: 9,2 cm.


Tip: Køb et boston shaker glas her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER FLAIR BARTENDING? 

Flair er en kunst form i sig selv, hvis du som bartender kan lave flair, har du sikret dine gæsters, underholdning i top klasse. Flair bartendning gør ud på at jonglere med flasker, barudstyr og glas. Det kræver utrolig meget træning, og er virkelig en kust form som både er vanskelig og ikke mindst svær. Derfor er det en god idé at starte med en flair flaske der er lavet af polycarbonat, som ikke så let går itu. En Boston shaker i vinyl, sikre dig et godt greb.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?