Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Calabrese barske med snoet skaft og flad bund - 31 cm.

Calabrese barske med snoet skaft og flad bund - 31 cm.
179,00 kr
Varenummer: Ske-0005

Professionel barske fra Salvatore Calabrese "The Maestro" - En af de førende bartender i verden, intet mere, intet mindre.


Denne barske er en af be bedste på markedet og er et utroligt lækkert stykke barværktøj at have mellem fingerne, denne barske er fra den anerkendte barmærke Urban, og her får du altså meget høj kvalitet. En barske der har en fint vinket hovede, der tillader perfekt omrørring. Lavet i premium japansk 18/8 stål på bare 0,9 mm tykkelse. 


Info:
Længde: 31
Vægt: 80 g.
Materiale: 18/8 Japansk rustfrit stål.
Farve: Krom
Emballage: Gavepose og æske.
Opvaskemaskine: Ja.     Fri fragt v. køb over 499,-
     Dag-til-dag levering
     E-mærket webshop
     Personlig service
    
   Beskrivelse

   Detaljer   HVORFOR ANVENDE EN BARSKE?

   En barske bruges til at lave en perfekt omrøring af din cocktail eller en perfekt skænkning af dine blandevand (f.eks tonic water eller sodavand) - Skal du blande en drink med brus, bruges en barske som "afløbsrør" - På den måde får du afgasset din tonic vand, så den fremstår mere mild, og din blandevand bliver ført ned i bunden af glasset - til din spiritus og dine isterninger, så din drinks/ cocktail smager ens hele vejen igennem - Det vil give dig en langt bedre smagsoplevelse af både spiritus og tonic water.. 

   Har du brug for at mort dine ingredisender, findes der også en masse muligheder inden for barskeer hvor der ses en morter for enden - Find den barske der passer perfekt til dit behov.

   Se Salvatore Calabreses trylle bag baren i denne youtube video.

   Yderligere information

   Yderligere information

   Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
    
    

    

   Gode drinks og cocktails skal være for alle

   Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

   Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

   Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

   Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

   Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

   Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

   Louise og Kristina fra MixMeister
   Kristina fra MixMeister
   Louise fra MixMeister
   Kristina og Louise fra MixMeister