Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Citronpresser med opsamler og hældetudCitronpresser med opsamler og hældetud
199,00 kr
Varenummer: Pre-0008

Lime og citronpresser med opsamler og hældetud


Smart citruspresser, som vi anbefaler til private. Denne citruspresser fungere en smule anderledes end vores andre pressere, da juicen bliver opfanget inde i presseren. Det er ganske smart når man ikke skal bruge al juicen på én gang. Presseren er lavet af aluminimum og plast, og tåler opvaskemaskine. Presseren har en lav vægt der gør den nem at arbejde med, og så lægger den godt i hånden.


Info:
Længde: 23 cm.
Diameter: 11,5 cm.
Vægt: 355 g.
Farve: Krom og blå


Tip: Fås også i sort fra mærket Lurch

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER EN OPSAMLER?

Denne citron og lime presser er lavet med opsamler, så istedet for at presse din citron eller lime saft, direkte ud i din shaker, eller dit mixing glas, bliver den opsamlet i en lille beholder. Det kan være rigtig praktisk, hvis du har presset lidt forud. En anden fordel ved at have opsamler på din citron og lime presser, er at du sikre den ikke skyder vildt, med saft, hvis du får trykket for hårdt, eller skævt på din presser.

HVORFOR SKAL MAN BRUGE EN CITRON OG LIME PRESSER?

Når du anvender en citron presser undgår du at få kernerne trykket med ud i din saft, da presseren opsamler disse. du sikre også at du ikke får saften fra din frugt spørjtet ud til alle sider, det indbygget dræn i presseren, sikre at din citron saft presses direkte ned i dit mixing glas, din shaker eller dig glas.

En citron presser er langt mere hygiejnisk, end hvis du anvender dine fingre, det gode er også du undgår saften i sår og rifter, det svir, og er ikke rart. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister