Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Cocktail shaker med hammer effekt - 50 clCocktail shaker med hammer effekt - 50 cl
129,00 kr
  • Køb 6 for 116,25 kr pr. stk. og spar 10%
Varenummer: Sha-0011-1

God shaker med hammer effet til den øvet eller nybegynder bartender. Den er smuk som accessories til dit bar bord, og perfekt til brug i hjemme baren. Den kan gå i opvaskemaskine, hvilket kun gør at man får den brugt i hverdagen. Da denne shaker ikke er så stor er der rigtig mange af vores kvindelige kunder der er rigtig glade for den, da den ligger godt i hånden, Hammer effekten giver også et godt greb om shakeren. Kan lave 1 - 2 drinks ad gangen.
Tip: Brug for noget større, se vores store tre delte shaker her

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: 
Højde:
16 cm. Diameter: 9 cm. Materiale: Rustfrit stål. Farve: Krom Overflade: Nubret. Produkt type: Shaker


Hvorfor er det svært at skille en shaker ad?

Når du fylder isterninger i en beholder lavet af rustfrit stål, og begynder at shake, vil kulde fra isterninger, gøre at det hele trækker sig sammen. Det skaber et lille undertryk i din shaker, som kan gøre det svært at skille den ad. Det kan være en fordel at sætte din øverste del af shakeren ned på skå, og når du skal skille din shaker ad, trykker du let på den nederste del. Hvis du er nybegynder, vil vi anbefale dig, at træne med vand og isterninger, så går der ikke noget af det sjove til spilde, hvis du ikke kan få den skilt i første forsøg. Går det helt galt, kan du altid komme den under varmt vand.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TO DELT SHAKER OG EN TRE DELT SHAKER?

En tre delt shaker  består af tre dele, en bund, en grov strainer og et låg. En tre delt shaker er absolut den nemmeste shaker og starte ud med da, den indeholder en strainer, den er forholdsvis nem at skille ad, og den fylder ikke så meget i hånden. En rigtig godt valg til en nybegynder. En klassisk tre delt shaker bliver også kaldt en manhatten shaker.

En to delt shaker består af to dele, et låg og en bund, bunden er den sammen som i en klasisk boston shaker. En to delt shaker, fylder mindre i hånden på dig end en boston shaker gør, og er altså nemmere at håndtere uden så meget øvelse. Der udover, er en to delt shaker også noget nemmere at skille af, når du har shaket dine ingredienser. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister