Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Deluxe morter i stål - 21 cmDeluxe morter i stål - 21 cm
45,00 kr
Varenummer: Mor-0004

Lækker muddler i stål 


Lækker designet morter i stål og med hård plast i enden. Det perfekte redskab når der skal moses lækre drinks som f.eks. Mojito's. Denne morter en af vores mest solgte, og du får virkelig meget for pengene. Når du arbejder med en morter i stål, skal du ikke være nervøs for at der kan skrælle træ knaster af og falde ned i din cocktail, hvis du rammer siden på det glas du morter i.


Mål:
Længde: 21 cm.
Materiale: Rustfrit stål og hård plast
Farve: Krom og sort


Tip: Skær dine lime og citron i både, det gør det nemmere at muddle

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerKAN MAN VÆLGE AT MUDDLE DIREKTE I ET GLAS?

Du kan godt muddle 7 morte direkte ned i et cocktailglas, men det kræver altså at kanten på dit drikkeglas har en vis tykkelse. Dit cocktailglas må altså ikke være have for tynd vægge. Knækker glasset når du står og muddler, kan du komme voldsomt til skade, og det kan give et værre svineri.
Gode glas at muddle i: Kan f.eks. være Nachtmann krystalglas eller Pasabahce drinksglas, men vær forsigtig.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.