Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 499,00 kr for at opnå fri fragt.

Deluxe peeler - Lurch tangoDeluxe peeler - Lurch tango
79,00 kr
  • Køb 3 for 67,15 kr pr. stk. og spar 15%
Varenummer: Bar-0011

Peeler bruges til at lave spiraler af frugter og grønsager til garnish -


Pynt dine drinks og salater op med flotte spiraler med frugt og grønt. Denne peeler er fra serien Tango som er lavet af Lurch. Den har et skarpt blad indbygget i hovedet, så man også kan lave større stykker garnish. Den bedste peeler i vores sortiment, den er smart og lille, og ligger rigtig godt i hånden grundet gummi skaftet. Et must for en bartender der laver kunstværker i baren.


Info:
Farve: Sort / Krom
Meteriale: Plastisk / Rustfrit stål
Opvaskemaskine: Ja


Tip: Riv citron, lime, appelsin eller grape skaller og pynt din cocktails. Du kan også fryse disse skaller ned i dine isterninger - hvilket ser utrolig dekorativt ud. Pift dine karafler op når du servere vand med peeler ingefær, lime eller citron og mynte blande. Det er kun fantasien der sætter grænser.

  Fri fragt v. køb over 499,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER EN PEELER?

Vores mest solgte barredskab, kan bruges både til frugter og grønsager og giver dig en masse smukke spiraler. Eminent til agurker og citrus frugter. Som du både kan bruge i cocktails og mocktails, som drinks pynt i dine vand karafler, eller i dine isterninger når det virkelig skal være festligt.

Citrusfrugter: Når du arbejder med citrusfrugter, er det vigtig at du altid peeler eller skræller din skræl over din cocktail. 
Hvorfor? Fordi der sidder en masse gode olier i citrus, skaller som virkelig giver dine cocktails en helt anden smags oplevelse. Og når du skærer i din citrus, skal frigives disse olier, og falder ned over din cocktail.

Rul dem: Hvis du ruller dine citrusfrugter på bordet inden du skære dem over, for at presse dem, løsner frugtkødet sig fra citrusskallen, på den måde, bliver dine citrus frugter mere saftige, og du kan dermed få mere saft ud af dine frugter.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister