Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af rørepinde til drinks og cocktails

Stort udvalg af bæredygtige omrørings pinde og genanvendelige rørepinde til dine drinks og cocktails. Vi fører rørepinde i bambus, glas, og metal. Læs vores guide længere nede og få tips og tricks.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Rørepinde til drinks og cocktails:

En omrøringspind, drinkspind eller rørepind bruges til at omrøre en drink eller cocktail, og du kan helt sikkert huske den fra de glade 80’er hvor den kom i neon farver, formet som en palme. Og den må ikke undervurderes, men i dag fås den klassiske drinksrørepind også i nogle mere afdæmpet farver til dig der ikke er til så meget pang.

En rørepind bruges f.eks. hvis du serverer en cocktail eller drink lavet i lag (hvor drinken har forskellige farver lagt i lag), på den måde får gæsten selv lov til at røre den sammen, når der er taget instagrambilleder af drinken. For alle ved jo at hvis det ikke har været på Facebook eller instagram, så er det ikke sket.
#Mixdigglad

En cocktail der er god og servere med en rørepind kan være en pina colada, som er lavet på en tyk kokoscreme, da kan det være rart at man kan røre den mens man nyder den så den ikke ligger sig i laginddelinger.

En rørepind kan ikke kun bruges til drinks og cocktails, du kan også pynte din caffe latte med en rørepind, caffe latte er lavet med en tyk skummet mælk og kan derfor være rar at rører ud inden man drikker den.

Miljøvenlig rørepind som er genanvendelig

Tiden har ændret sig fra de glade firser, og i dag, er efterspørgslen ikke så stor på det farverige plastikpynt, medmindre det er til en temafest. I dag er der flere der tænker på at deres drinkspynt skal kunne genanvendes, derfor er vores mål også at gøre dette udvalg større samt at udfase alt plastik drinkspynt.

Vi er derfor glade for at kunne tilbyde et større og større sortiment af genanvendelige omrørings-/drinkspinde i rustfrit stål, træ, bambus og glas.


Rørepind i glas

Rørepinde kan du anvende igen og igen – og igen. Hvis du har en opvaskemaskine med udtagelig bestikskuffe anbefaler vi ikke at du vasker dine rørepinde op i en opvaskemaskine, da de kan støde sammen under vask og knække. Har du der imod en opvaskemaskine med en fast udtræknings bestikskuffe, kan du vaske dine rørepinde i dine maskine, du skal blot sikre dig de ligger helt fri, og de ikke får stød fra anden service.

Vil du være på den helt sikre side, kan du også vaske dine røre pinde op i hånden med sæbe og varmt vand.

Det gode ved en rørepind i glas er også at den ikke bliver deform i varme drikke, som plast kan gøre. Dog skal du passe på du ikke brænder dig, da den kan blive vældig varm.

Rørepind i metal:

En rørepind lavet i rustfrit stål / metal er perfekt til dig hvor det skal gå stærk, og hvor du ikke skal være nervøs for om dit udstyr kan gå i stykker, de kan holde til alt og tåler alle slags maskinevask. En rørepind i metal har et meget enkelt og minimalistisk udtryk.

Det gode ved en rørepind i metal er også at den ikke bliver deform i varme drikke, som plast kan gøre. Dog skal du passe på du ikke brænder dig, da den kan blive vældig varm.

Rørepind i træ eller bambus:

Omrøringspinde i bambus eller træ er et rigtig godt alternativ til dig der skal holde et større arrangement. En rørepind i bambus eller træ har en billigere stykpris.

En rørepind i træ eller bambus kan også give et helt andet varmt udtryk til din drink eller cocktail, ofte forbinder man det med en eksotisk tikicocktail som pina colada.

Rørepinde lavet i træ og bambus er bionedbrydelige. Og det er vigtigt at du affaldssortere disse korrekt - nemlig sammen med kompost, da de så hurtigere vil nedbrydes end hvis de kom i restaffald, så hjælp naturen, affaldssorter korrekt.


Drinkspynt til en 80’er fest

Der hvor rørepinden for alvor fik sit liv var i de glade 80’er. Alle drinks og cocktails var i 80’erne fuldstændig overdrevet pyntet med rørepinde, paraplyer glimmer og farver. Til en firser fest kan du med lethed anvende alle vores farverige papir sugerør, som vi har i et utal af farver f.eks., har vi dem både guld eller sølv.

Populære drinks fra 80’erne: Tequila sunrice, filur og brandbil, isbjørn.