Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stor udvalg af bæredygtige sugerør - Vælg mellem papir, glas eller metal

Stort udvalg af bionedbrydelige, genanvendelige og miljøvenlige sugerør. Vi har sugerør i metal, glas, muslingeskaller og papir. Find det sugerør der passer til dit behov – Læs vores guide længere nede.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Bæredygtige sugerør til hver dag og fest

Hos mixmeister.dk kan du både finde korte og lange sugerør, farverige eller stilrene sugerør, med eller uden knæk, stor eller lille diameter. Dog kan du på vores side, kun finde bæredygtige sugerør, da vi har sagt farvel til alle sugerør lavet af plastik.

Så ligegyldig hvad du skal servere har vi et sugerør der passer til dit behov, og som du kan drikke af med god samvittighed.  Du skal blot tage stilling til hvilket sugerør der passer til dit behov.

Sugerør er en absolut nødvendighed i en bar, til en fest eller til en god frappe serveret med en masse flødeskum, de ser ikke blot dekorative ud, de har også en vældig god funktion, nemlig at dine gæster kan drikke deres drinks uden at få mælkeskæg, f.eks. ved en pina colada som indeholder en tyk kokoscreme.


 

En ny lov om brug af plastik i sugerør vil træde i kraft i løbet af 2021. Vi er ret stolte af at vi allerede i de første måneder af 2020, solgte vores sidste sugerør lavet i plastik. Hele vores sortiment består nu af bionedbrydelige sugerør, det kan være sugerør lavet af papir eller muslingeskaller, eller genanvendelige sugerør, som er lavet i metal eller glas.

Genanvendelige sugerør:

I denne gruppe findes der to slags sugerør nemlig glas sugerør og metal sugerør, disse sugerør kan du anvende igen og igen, og igen. De skal blot opvaskes efter brug, vi anbefaler dig at du bruger en rengøringsbørste og sæbevand til disse sugerør.

Metal sugerør:

Sugerør lavet i rustfrit stål, kan bruges flere gange, og skal blot vaskes af med en sæbe og en rengøringsbørste eller kommes i opvaskemaskinen. Det er en super nem løsning inden for sugerør, da de nærmest ikke kan slides op. Køber du metal sugerør, har du dem for livet. De går nemlig heller ikke i stykker hvis du taber dem.

Vi har metalsugerør, i flere forskellige farver, blandt andet kobber, guld og sølv.

Glas sugerør:

Et glas sugerør er også et genanvendelig sugerør, der kan bruges igen og igen. Vores seje glassugerør, har i et utal af skønne farver, og det ser altså ret eksotisk ud at drikke en pina colada igennem et gult glas sugerør, det ser også utroligt festligt ud at drikke en jordbær milkshake igennem et lyserødt glassugerør.

Et glassugerør er en smule mere skrøbeligt, og vi anbefaler derfor ikke at det står løst i opvaskemaskinen da det kan støde ind i andre genstande og gå i stykker. Derimod anbefaler vi dig at du vasker dine glassugerør op i hånden med en rengøringsbørste.


Bionedbrydelige sugerør:

I denne kategori har vi også to forskellige typer sugerør, vi har det klassiske amerikanske diner sugerør lavet i papir, eller det moderne sugerør lavet af blandt andet muslingeskaller. Det er meget, meget vigtigt at du affaldssortere disse sugerør korrekt, for kommer de ikke i bionedbrydeligt affald, er de længere tid om at forgå. Og så går musikken altså lidt af fløjten.

Sugerør lavet af muslingeskaller:

Dette sugerør er det sugerør vi har på vores shop der minder mest om et gammeldags plastik sugerør, når man mærker det med læberne. I denne kategori finder du helt klassiske sugerør, i sort og hvid, med eller uden knæk.

  • PLA sugerør er et bæredygtigt, men alligevel overkommeligt alternativ til traditionelle, plastiske sugerør. Disse sorte sugerør er lavet på kompostbart bioplastik. Dette materiale kaldes PLA og står Poly Lactid Acid, som findes i majsstivelse. Materialet er biobaseret og 100% kompostbart.
  • REPA er et ikke-giftigt bionedbrydeligt sugerør, lavet af muslinger og jordskaller. Fordelen ved REPA er at det også er 100% korn fri. REPA er en erstatning for det kendte plast sugerør. Disse korte sugerør i sort med knæk, er perfekt til drinks og cocktails serveret i en lav tumbler eller et lowballglas. Og bare for god orden skyld er det jo selvfølgelig -tomme- muslingeskaller der bliver anvendt til fremstilling af disse sugerør.

Papirsugerør:

I vores udvalg af papirsugerør, finder du skønne farver. Så skal du holde en knald god tema fest, kan du finde en masse skønne farver, hvor du kan pifte din drink op med dejlige farver.

Et papirsugerør kan godt blive deformt af for høj varme, eller hvis det står i blød i din drik for længe. 


Sugerør med stor diameter:

Et sugerør der har en diameter over 8 mm (0,8 cm) er rigtig god til drinks som daiquiri, pina colada. Åbningen på disse sugerør er lidt større, så du ikke skal hive for hårdt efter din drikkelse.

Sugerør med stor åbning vil man ofte anvende til drinks og cocktails som: Strawberry daiquiri samt smoothies, milkshake, og frappe drikke

Korte sugerør:

Vi forhandler både korte sugerør med og uden knæk, og det er en smags sag, hvad man er til. Hvis man ønsker et kort sugerør i metal, har vi dem i guld. Og ellers har vi et stort udvalg af bionedbrydelige i PLA og REPA. Korte sugerør anvendes i cocktailglas, margaritaglas, martiniglas og ikke minds lowball glas.

Et kort sugerør vil man anvende til drinks og cocktail som: Moscow mule, margarita, espresso martini, cosmopolitan, gin og tonic, mai tai, dark n' stormy, white russian. 

Lange sugerør:

Lange sugerør, er utrolig velegnet til highball glas, vi har lange sugerør i metal, papir, glas og ikke mindst de to bionedbrydelige PLA og REPA-materialer. Lange sugerør anvender man i drinksglas som highball glas, hurricane cocktailglas, irish coffee glas, vinglas

Et langt sugerør er rigtig anvendeligt til drinks og cocktails som: Mojito, bloody mary, pina colada, aperol spritz