Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af speed, dash eller squeeze flasker der kan øge flowet i din bar.

Det skal være nemt at stå bag baren eller i køkkenet. Og både en dash, speed eller squeeze bottle kan optimere dit flow. Vi har samlet de bedste produkter til opbevaring af væsker i denne kategori. Få tips og tricks længere nede.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Fælles for en speed, squeeze og dash bottle

Disse flasker bruges til at øge flowet bag baren eller i køkkenet når der skal anrettes mad, kager, drinks eller cocktails. Det der er til forskel, er blot hvilket indhold der kommer i flaskerne. Vi har lavet en gennemgang af de forskellige flasker og hvad de kan indeholde.


Dash flaske / dash bottle:

Hvad er en dash flaske?

En dash flaske er en lille glasflaske med skænkeprop som afgiver væske i små dråber, rolig og kontrolleret. En dash flaske fås i stort set alle former. Du kan her hos os, både få dash flasker i runde, og firkantet, tykke og tynde. En dash flaske har en fin lille skænkeprop som er lavet i kork. 

Hvad er et dash?

En dash betyder en dråbe. Så har du en drinkopskrift hvor der er anført at du skal bruge et dash, er det altid en dråbe. 

Doser med pipette

En pipette er et instrument man bruger i et laboratorium til at transportere væske fra a til b. Teknikken i pipetten går på at, væsken suges op i et rør med undertryk, og tømmes ud igen med et simpelt tryk. Man kan godt sammenligne en hjemme bar med et laboratorium, i en hjemme bar skal der også laves forsøg, og vi ville ønske vi kunne være forsøgskanin hos alle vores skønne kunder. 

Hvad er bitter?

En bitter er en drik med alkohol, der har smag af urter og, en bitter kan have en bitter eller en bittersød smag. Stort set alle bitre der er på markedet i dag, blev i gamle dage markedsført som medicin, og man har ikke ændret på opskriften siden.

Angostura bitter er til dato den mest kendte og anerkendte bitter du kan finde på verdens plan.

Kan man have olie og eddike i en dash flaske?

Ja, en dash flaske er perfekt til at have stående på et veldækket bord. Både eddike og olie er fantastisk at dryppe ud over en vel lavet salat. Du kan også anvende en dash flaske ved dit komfur til olie og eddike, hvis du synes en klassisk olie/eddike flaske ser kedelig og træls ud. 

Skænkeprop i kork

Har du en dash flaske som du har brugt i mange år, skal du ikke fortvivle hvis din skænkeprop er blevet mør i korken. Du kan nemlig købe nye skænkepropper til din dash flaske her. Så er du fri for at smide din flaske ud, hvis den ikke fejler noget.

Se hele vores sortiment af dash flasker her 


Squeeze bottle:

Hvad er en squeeze bottle

En lille beholder i blød plastik til alle typer saucer og krydderier som marinader, sennep, ketchup og olie. Kan fås i gennemsigtig, gul og rød. En squeeze bottle findes i 3 størrelser. Stor 71 cl. Mellem 35 cl. og lille 23 cl. Vask dette produkt, inden det bruges første gang. Du kan med fordel påsætte en dymo label på dine squeeze bottle for lettere at have styr på dit indhold.

For at få noget ud af din squeeze bottle kræver det blot at du vender flasken med bunden i vejret, og trykker ganske let på flasken. Simpelt og nemt. En squeeze bottle tåler opvaskemaskine.

Hvad bruger man en squeeze bottle til?

En squeeze bottle er utrolig anvendt i store køkkener, til baren men også når du griller. Perfekt til alle typer saucer og krydderier som marinader, sennep, ketchup, limesaft, citronsaft, juice, bitter og olie. En squeeze bottle er utrolig nem at anrette gourmet retter og drinks med, grundet den lange lige tud.

Har du en tykkere væske, såsom en pure, kan du klippe et større hul i flaskehalsen. Men tænk dig om, dette kan ikke fortrydes.

Fordele ved en squeeze bottle

  • Tegn flotte mønstre på dine tallerkner med olie og eddike.
  • Ideel til hjemme baren, restauranter, fastfood, spisestuer, catering, buffeter.
  • Går ikke i stykker hvis man taber den.
  • Perfekt til olie og eddike 

Se hele vores sortiment af squeeze bottle her 


Speed bottle:

Hvad er en speed bottle?

En speed bottle er en gennemsigtig / klar flaske med en farvekode i top og bund. En beholder i plastik der kan indeholde 95 cl. Vask dette produkt, inden det bruges første gang. 
Du kan med fordel påsætte en dymo label på dine squeeze bottle for lettere at have styr på dit indhold.

For at få noget ud af din speed bottle kræver det blot at du vender flasken med bunden i vejret. Simpelt og nemt. En speed bottle tåler opvaskemaskine, og kan skilles ad i flere dele, dette anbefaler vi under rengøring for at opnå optimal hygiejne.

Hvad bruger man en speed bottle til?

En speed bottle er utrolig anvendt i store køkkener, til baren men også når du griller. Perfekt til alle tykkere typer saucer, marinader, og frugt puré. Dosere ens hver gang du hælder

Nem opbevaring i køleskab – Undgå madspild

Når du ikke at bruge alt indholdet i din speed bottle, skruer du blot flaskehalsen af, og anvender den aftagelig bund som låg. På den måde undgår du også madspild. 

Den store fest

Skal du holde en stor fest, kan du med lethed, for producere dine drinks eller cocktails i en speed bottle. Skænk direkte herfra, og vær en del af festen.

Fordele ved en speed bottle

  • Dosere ens, nem at skænke ad
  • Ideel til hjemme baren, restauranter, fastfood, spisestuer, catering, buffeter.
  • Går ikke i stykker hvis man taber den.
  • Perfekt til frugt puré eller tykkere juice
  • Udskift hurtig og nemt farvekoderne
  • Nem af rengøre da alle dele tåler opvaskemaskine

Se hele vores sortiment af speed bottle her


 

Oplukker til flasker:

Hvad er en oplukker?

En oplukker anvender du til at åbne flasker der er forseglet med en kapsel. Den kan både bruges til øl og til sodavand. En oplukker er en nødvendighed til din hjemme bar, når du skal mixe drinks og cocktails med sodavand.

Hvad er en speed opener?

En speed opener er også en oplukker, men som navnet fremgår, kan man åbne mange flasker med høj fart med sådanne en øloplukker som denne. 
En speed opener er også rigtig god til dig der laver flair bartending. 


Flair bartender

Hvad er en flair flaske?

En flair flaske er lavet i hård plast og bruges til at træner med når du skal lære at jonglere med flasker. En flair flaske er det første redskab du har brug for, hvis du skal lære at gøgle og jongler med spiritus flasker bag baren.

En flair flaske er som udgangspunkt brudsikker, men vi anbefaler dig at du stiller dig på en måtte eller et blødt underlag. Er du helt nybegynder forkorter du din flair flaske levetid, hvis du står på et betongulv. Pas på din flair flaske, så du kan have den livs langt. Det kræver øvelse at vedligeholde dine flair skills.
Har du ikke en måtte, kan du med fordel anvende et / et par tæpper.

Når du har fået styr på dine kast, og ikke mindst dine greb, kan du fylde din flair flaske med vand, og begynde at træne med væske.

Hvad er flair?

Flair er kunstart, som du kan opleve på en cocktail bar. Flair er når en bartender laver et show bag baren, hvor han kaster og jonglere med flasker, glas og barudstyr mens han eller hun tilbereder din drink eller cocktail. Det er en fantastisk kunstart, der kræver mange års træning, og desværre også mange knuste glas og flasker.

For at det ikke bliver så dyr en fornøjelse, har man udviklet en flaske der ikke går i stykker når du taber den.
En rigtig god bartender kan ikke bare lave en skøn cocktail, han kan også lave et show bag baren, og det skal laves med flaskerne.

Læs meget mere om flair bartender her, og få tips og tricks