Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Stort udvalg af oplukker til vin og kapsel - Priser fra 29,-

Find din nye oplukker til kapsler her. Stort udvalg af speed opener og oplukkere, et vigtig redskab til din hjemme bar eller din køkken skuffe.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en oplukker?

En oplukker anvender du til at åbne flasker der er forseglet med en kapsel. Den kan både bruges til øl og til sodavand. En oplukker er en nødvendighed til din hjemme bar, når du skal mixe drinks og cocktails med sodavand.

Hvad er en speed opener?

En speed opener er også en oplukker, men som navnet fremgår, kan man åbne mange flasker med høj fart med sådanne en øloplukker som denne.
En speed opener er også rigtig god til dig der laver flair bartending.
Se hvordan Tom Dyer laver seje tricks med en speed opener her


Hvad er en proptrækker?

En proptrækker er et stykke værktøj som man bruger til at åbne en flaske vin med eller en flaske med kapsel. En proptrækker har to støtteben som kan anvendes til dette.

Hvad er en god proptrækker?

Præcis lige som barudstyr, er det svært at sige hvilken proptrækker der er god, det afhænger meget af hvor mange kræfter du har i hænder og arme, samt hvordan din proptrækker er udformet, jo bedre den er udformet jo bedre ligger den også i dine hænder.

Oplukker der kan hænge på en væg.

Sådan en oplukker er en sjov bar merchandine til dig der har en hjemme bar. En oplukker der kan hænge på en væg, er god fordi den aldrig bliver væk for dig, så er du den type bartender der altid får forlagt til redskaber, kan vi på det kraftigste anbefale dig sådan en oplukker her.

Vinge proptrækker

En vingeproptrækker kan du både anvende til flasker med kapsel og vin flasker. Den ligger godt i hånden og er nem hvis du lider af gigt.