Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Squeeze bottle til olie, limesaft, citronsaft, marinader og saucer - Fås i clear, gul eller rød

Hold styr på saft, juice, olier og saucer med en squeeze bottle. Fås i 3 gode størrelser, stor 71 cl., mellem 35 cl., eller lille 23 cl. Vælg mellem farverne klar, gul eller rød. Tåler opvaskemaskine.

Sorter faldende

Sorter faldende
 

 

Hvad er en squeeze bottle

En lille beholder i blød plastik til alle typer saucer og krydderier som marinader, sennep, ketchup og olie. Kan fås i gennemsigtig, gul og rød. En squeeze bottle findes i 3 størrelser. Stor 71 cl. Mellem 35 cl. og lille 23 cl. Vask dette produkt, inden det bruges første gang. Du kan med fordel påsætte en dymo label på dine squeeze bottle for lettere at have styr på dit indhold.

Tip:Læs længere nede om fordelen ved en gennemsigtig / clear squeeze bottle

For at få noget ud af din squeeze bottle kræver det blot at du vender flasken med bunden i vejret, og trykker ganske let på flasken. Simpelt og nemt. En squeeze bottle tåler opvaskemaskine.

Hvad bruger man en squeeze bottle til?

En squeeze bottle er utrolig anvendt i store køkkener, til baren men også når du griller. Perfekt til alle typer saucer og krydderier som marinader, sennep, ketchup, limesaft, citronsaft, juice, bitter og olie. En squeeze bottle er utrolig nem at anrette gourmet retter og drinks med, grundet den lange lige tud.

Har du en tykkere væske, såsom en pure, kan du klippe et større hul i flaskehalsen. Men tænk dig om, dette kan ikke fortrydes.

Fordele ved en squeeze bottle

  • Tegn flotte mønstre på dine tallerkner med olie og eddike.
  • Ideel til hjemme baren, restauranter, fastfood, spisestuer, catering, buffeter.
  • Går ikke i stykker hvis man taber den.
  • Perfekt til olie og eddike 

Clear squeeze bottle

En klar squeeze bottle er et must til dig der har gang i mange flasker, her kan du nemlig hurtigt og nemt se igennem flasken, og spotte dets indhold.