Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Free Flow Skænkeprop Tom Dyer - KromFree Flow Skænkeprop Tom Dyer - Krom
28,95 kr
  • Køb 12 for 25,00 kr pr. stk. og spar 14%
Varenummer: FF-0002

Krom skænkeprop udviklet af Tom Dyer, som er en af verdens bedste bartendere.


Free Pour, eller free flow skænkeprop, er en langsom skænkeprop, den som de fleste bartendere bruger. Og som du helt sikekrt har set i flasker på både caféer og barer. Denne free flow skænkeprop skænker omkring 1 cl i sekundet, men det afhænger dog af mange faktorer så som væsken, du skænker (sirup, spiritus eller saft) flaskens størrelse, samt hældningen af flasken. Professionel kvalitet som kan bruges både af private og professionelle bruger. Denne skænkeprop kan også anvendes til olie flasker.


Info:  
Længde: 11 cm
Diameter: 2,9 cm
Materiale: Rustfrit stål + plast
Farve: Krom + sort


Tip: Se vores dust kappe, og bevar dine aromaer i dine flasker, og sikre dig der ikke kommer støv og fluer i.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER EN FREE FLOW / POUR SKÆNKEPROP?

Denne skænke prop er den mest amindelige skænkeprop, den sikre dig en jævn stråle når du skænker fra flasker til glas eller jigger. Den passer til alle almindelige 0,70 - 1,0 Liters flasker, og lukker tæt grundet de sorte membraner.

Har du svært ved at få din free flow skænkeprop af din flaske, kan vi anbefale dig at anskaffe en speed opener, som er specielt designet til at afmontere disse propper, denne kan også bruges som almindelig flaske åbner.

Øvede bartendere kan tælle sig, til hvor mange cl. de skænker når de anvender en free flow skænkeprop, men det kræver altså mange års træning. Er du nybegynder, kan du øve dig med en jigger. Læg mærke til flasken indhold, flasken hældning, når du skænker, og husk at tæl. Til sidst lærer du forhåbenligt at mestre dette håndværk.

Husk altid at rengør dine skænkepropper, som minium efter hver flaske - Rengøringsbørste til free flow skænkepropper og sugerør. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.