Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Gin, tonic og tilbehør 2 - Iben DiamantGin, tonic og tilbehør 2 - Iben Diamant
85,00 kr
Varenummer: Bog-0002

"Gin, tonic og tilbehør #2 er skrevet af Iben Diamant og opfølgeren til den lille populære introduktionsbog "Gin, tonic og tilbehør". I denne bog får du mere bagrundsviden om gin typer, mærker tilbehør, og meget mere. En god drinks bog med gode tips og tricks, til dig der elsker gin og tonic. Der findes mange typer gin, og de kan alle sammen noget forskelligt, lær og læs og gin og tonic i denne drinks bog. En perfekt værtsgave eller mandelgave til de voksne i familien.  I denne bog giver Iben Diamant dig viden om gin typer, gin mærker, tilbehør og meget, meget mere. Men det er ikke det eneste, du kan også lære alt om ginnens historie, lære om alle de faglige begreber der knytter sig til gin. Info: Sider: 125 Sprog: Dansk


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerGin, tonic og tilbehør bog

En lille fin bog til alle dem, der vil vide lidt mere om deres favoritdrik, en bog der kan hjælpe dig med at vælge den tonic der fremhæver lige præcis din gin specille nuancer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-5 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?