Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Glasrimmer til sukker og saltGlasrimmer til sukker og salt
95,00 kr
Varenummer: Bar-0024

Glasrimmer bruges til at pynte dit margarita glas, med en sukkerkant eller en salt kant. Denne glasrimmer har tre indsatser, en til limesaft, en til sukker og en til salt. I indsatsen til limesaft er der en blød pude så du ikke ”skaver” dine cocktailglas. Denne kan let tages ud og skylles igennem med vand efter brug. Denne glasrimmer tåler opvaskemaskine. Når du ikke anvender din glasrimmer kan den klappes sammen, så den ikke fylder så meget i din hjemme bar. Se drinksopskrift på margaritas længere nede.
Tip: Limesaft til din glasrimmer

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerMål:

Vægt: 505 g
Lukket højde: 72 mm
Lukket bredde: 200 mm
Lukket dybde: 160 mm
Åben højde: 72 mm
Åben bredde: 310 mm
Åben dybde: 310 mm


Drinksopskrift på margarita

Dyb dit margartiaglas i limesaft og derefter rørsukker, eller salt

Kom alle dine ingredienser op i en shaker, fyldt med is. Ryst din shaker i 30-40 sekunder.
Strain din cocktail i dit margaritaglas - pas på din salt kant!
Pynt med peelet lime på kanten af glasset.

Tip: Se vores margarita drinks pakke her. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.