Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Gorky fine strainerGorky fine strainer
90,00 kr
Varenummer: Str-0025

Klassisk fine strainer i frækt design - Udviklet af bartender Gorkem Harp


Super lækker klassisk fine strainer, i helt nyt design, med rund bund. Designet af den prisvindene bartender Gorkem Harp. En klassisk fine strainer bruges til at si, uønsket elementer fra din cocktial, når du skænker den i et cocktailglas. Gorkem har utolig mange mesterskaber bag sig, han har vundet: Tysk Flair Champion 2010, 2016 & 2019. 1 pladsen til Masters of Flair i 2012. Tyrkisk mester 2014-2018. 1. pladsen ved Skandinavisk Baltic Flaircomp 2010.


Info:
Vægt: 7,5 g.
Lægnde: 20,9 cm
Diameter: 8 cm
Materiale: Rustfrit stål
Farve: Krom
Designer: Gorken Harp


Tip: Bruges altid sammen med en shaker eller et mixingglas.


  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvordan bruger man en Fine strainer:

Skal det være ud over det sandvænelige bruges selvfølgelig en fine strainer, som af navnet antyder - en ekstra fin si. Den bruges for at fjerne isflager og små frugtrester. Typisk til martini og cocktails hvor man ønsker en helt klar drink.

Drinksopskrift på dry martini:

Hæld din dry gin og din vermouth i et mixingglas med isterninger og rør, indtil den øsnkede fortynding er opnået. Dette tager typisk ca. 30 sek. Strain din drink op i et smukt martiniglas, dette må gerne være afkølet, og pynt med en oliven. En martini må ikke serveres med isteninger.
Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.