Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Guld orginal Coley jigger 2,5-5 cl. - UrbanGuld orginal Coley jigger 2,5-5 cl. - Urban
199,00 kr
Varenummer: Jig-rest-0020

Guld jigger med dobbelt målebærger


Innovativ jigger som er designet til bartender der kun vil have det bedste. Den lille håndtag der sidder imellem målebærgerne giver et godt greb i jiggeren. Denne jigger er opkaldt efter en verdens berømt bartender der hed Ada "Coley" Coleman der gjorde sin kunst helt tilbage i 20érne. De to kamre rummer 2,5 og 5 cl. til kanten. I det lille målebærger er der markeret 1,5 cl. med en rille. I det store målebærger findes to riller den første ved 2,5 cl. og den andet ved 4,5 cl.


Yderligere info:
Poleret 18/8 japansk rustfrit stål
Højde: 12,5 cm.
Diameter top: 7 cm.
Diameter bund: 4,5 cm.
Tåler opvaskemaskine: Nej 


Tip: Få en barske i guld der paser til din nye jigger - Se vores udvalg af barsker her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHvad er en jigger?

Jiggere, også kaldt målebægere har en meget vigtig funktion, nemlig at sikre den rette mængde væske kommer i din drink. Det kan være alt fra Sirup, kokous creme eller spiritus. Der er ingen tvivl om at de sjoveste fester er der hvor bartenderen har en lidt let hånd, men det er altså ikke altid der at cocktails og drinks smager bedst. Skal du lave lækre drinks og cocktials skal du følge opskriften. Det kræver utrolig mange års træning og erfaring som bartender at lave cocktails på øjemål.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?