Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Hawtorne Strainer i guld - 4 BenHawtorne Strainer i guld - 4 Ben
129,00 kr
Varenummer: Str-0024

Guld hawtorne strainer - Standart strainer med ekstra bling!


Rigtig god strainer i guld der ligger godt på din tin og dit mixingglas, grundet de 4 øre den er udstyret med. Det flade håndtag ligger godt i hånden, og på bagsiden ses en solid split til at styre din fjeder med. Denne guld strainer er lavet i rustfrit stål. En god begynder strainer, da både pris og kvalitet følges ad. Vi anbefaler ikke at denne kommer i opvaskemaskine, da det kan ødelægge guld belægning.


Mål:


Længdde: 15 cm.
Diameter: 8 cm.
Opvaskemaskine: Nej
Farve: Guld
Materiale: Rustfrit stål


Tip: På denne strainer ses et lille ombuk lige over skaftet på bagsiden af straineren - Det gør det nemt for dig at justere trykket på fjederen når du strainer din drink eller din cocktail.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerFælle for vores tre typer strainer er at de har det til formål, nemlig at si uønsket elementer fra din cocktail. Hvordan bruges den klassiske hawtorne strainer?

Bruges sammen med en Boston Shaker eller et mixingglas (se foto). Du placere din straineren på tinnet eller mixingglasset kant og derved forhindre is og frugtrester i at komme med over i dit cocktailglas. Du kan styre hvor meget du vil si fra ved at trykke eller trække fjederen mod dit boston glas. På den måde åbner eller lukker du din fjeder på din strainer.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?