Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Jigger kit med 3 målebægerJigger kit med 3 målebæger
100,00 kr

Pris som konfigureret: 100,00 kr

Varenummer: barsæt-0003

Jigger Kit - Få de 3 mest anvendte målebærger i et sæt. Vi har lavet et jigger sæt med de 3 mest anvendelige og bedst solgte jigger størrelser. Et målebærger bliver også kaldt en jigger. Disse Jigger er lavet i børstet rustfrit stål og med indgraveret markør af mængden. En klassisk jigger som bruges af både private bartendere men også af de professionelle. Det gode ved barudstyr i børstet stål, er at der ikke lige som hurtigt kommer ridser i, det er helt normalt at der med tiden vil komme ridser i dit barudstyr. Ridser kan komme fra finger ringe, armbånd, stød og slag. 
Fuldend dit jigger sæt med en jigger 1,5-3 cl.Børstet jigger 2-4 cl.   +0,00 kr
Jigger 2,5-5 cl børstet - Rustfrit Stål   +0,00 kr
Jigger 3-6 cl. børstet - Rustfrit Stål   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 100,00 kr

 
Beskrivelse

DetaljerInfo om jigger sættet: 
Materiale:
Børstet rustfrit stål. Farve: Krom. Mål: Se under hvert produkt. Overflade: Børstet Opvaskemaskine: Ja Produkttype: Jigger og målebæger
1 x Jigger: 2-4 cl. 
1 x Jigger: 2,5-5 cl. 
1x Jigger 3-6 cl. 


HVORFOR SKAL MAN BRUGE ET MÅLEBÆRGER / JIGGER NÅR MAN LAVER DRINKS OG COCKTAILS?

Det kræves mange års træning som bartender at kunne afmåle på øjemål for at opnå de bedste og mest vellavet cocktail - Og jo jo bevares, en "slat" fest skal man ikke kæmme sig af, men skal du lave lækre drinks og cocktail er en jigger et rigtig godt barværktøj. Med en jigger / et målebærger sikre du dig at du får den rette mængde spiritus, sirup eller puré i dine drinks, cocktails eller mocktail. Det gode ved barudstyr i børstet stål, er at der ikke lige som hurtigt kommer ridser i, det er helt normalt at der med tiden vil komme ridser i dit barudstyr. Ridser kan komme fra finger ringe, armbånd, stød og slag. 
Hvis du anvender opvaskemaskine vil vi anbefale dig at lægge din jigger ned - Ellers er den fyldt med vand når vasketuren er omme.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 10-15 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister
 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?