Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Jigger med oz mål - 0,5 - 1Jigger med oz mål - 0,5 - 1
145,00 kr
Varenummer: Jig-0015
Oz er en forkortelse for ounze og er et engelsk / amerikansk mål. 1 ounze svare til 29,5 ml (næsten 3 cl.).
Denne jigger / målebæger er ligger godt mellem fingrene grundet dens x-form. Kapaciteten er indgraveret på den ydre overflade, så den er nem at se. Den er lavet i rustfrit stål
  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo:
Højde: 5,1 cm. Diameter 4,5 og 5,6 cm. Måleenhed: 0,5 oz og 1 oz. Materiale: Rustfrit stål Farve: Krom Produkttype: Jigger og målebæger


HVORFOR SKAL MAN BRUGE ET MÅLEBÆRGER / JIGGER NÅR MAN LAVER DRINKS OG COCKTAILS?

Det kræves rigtig mange års træning som bartender at kunne afmåle væsker på øjemål, dette gøres for at opnå de bedste og mest vellavet drinks og cocktail - Og jo jo bevares, en "slat" fest skal man dælme ikke kæmme sig af, men skal du lave lækre drinks og cocktail er en jigger et must! Med en jigger / et målebærger sikre du dig at du får den rette mængde spiritus, sirup, saft eller puré i dine drinks, cocktails eller mocktail. Denne jigger er det man kalder en japansk jigger, en japansk jigger har en meget slank mave, de kan være nemmere at have mellem fingerne, da de ikke fylder så meget. 

Hvis du anvender opvaskemaskine vil vi anbefale dig at lægge din jigger ned - Ellers er den fyldt med vand når vasketuren er omme.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?