Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Klassisk 3 delt cocktail shaker - BlankKlassisk 3 delt cocktail shaker - Blank
129,00 kr
Varenummer: Sha-0027

Klassisk tre delt manhatten cocktail shaker


Denne shaker er rigtig god hvis du er nybegynder. Denne shaker består af: En Tin, en si og et låg. Vi anbefaler dog at man anvende en fine strainer til cocktails der skal serveres uden frugt stykker eller is flager. En 3 delt shaker kan være svær at skille ad, når den bliver kold, så er du nybegynder så start med at øve dig med vand og isterninger til du får træningen i at skille den ad. Kan lave 2-3 drinks ad gangen.


Mål:
Højde: 24 cm.
Diameter:9,2 cm.
Materiale: Blank rustfrit stål
Karve: krom
Indholder: 75 cl


Tip: Se vores udvalg af fine strainer her.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVAD ER FORSKELLEN PÅ EN BLANK OG EN BØRSTET TIN TIN SHAKER?

En blank shaker vil hurtigere få ridser end en børstet shaker, da disse ikke ses så let i på den børstet overflade.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TO DELT SHAKER OG EN TRE DELT SHAKER?

En to delt shaker består af to dele, et låg og en bund, bunden er den sammen som i en klasisk boston shaker. En to delt shaker, fylder mindre i hånden, end en boston shaker gør, og er altså nemmere at håndtere uden så meget øvelse. Der udover, er en to delt shaker også noget nemmere at skille af, når du har shaket dine ingredienser. 

En tre delt shaker består af tre dele, en bund, en grov strainer og et låg. En tre delt shaker er absolut den nemmeste shaker og starte ud med da, den indeholder en strainer, den er forholdsvis nem at skille ad, og den fylder ikke så meget i hånden. En rigtig godt valg til en nybegynder. En klassisk tre delt shaker bliver også kaldt en manhatten shaker.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

 
 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?