Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

61 10 13 25 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Kort barske til gin & tonic med muddler - 15 cm.Kort barske til gin & tonic med muddler - 15 cm.
58,00 kr
  • Køb 6 for 55,10 kr pr. stk. og spar 5%
Varenummer: Ske-0012

Kort barske med flad bund - Perfekt til en god gin og tonic.


Denne barske er ret unik grundet det korte skaft - det er nemlig kun 15 cm. Men hvorfor? Fordi den er genial til Gin & Tonic serveret i Ballon glas. Denne barske kan hænge på kanten af glasset uden at tilte ud. Skaftet er twisted og gør det eminet til dine tonic blandevand. Hvis du rigtig skal imponere dine gæster - Så lader du din barske stå i cocktailen når den er serveret - Så kan dine gæster selv rører deres drink løbende.


Mål: 
Længde: 15 cm.
Materiale: Rustfrit stål
Farve: Krom
Opvaskemaskine: Ja

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerHVORFOR ANVENDE EN BARSKE?

En barske bruges til at lave en perfekt omrøring af din cocktail, til hurtigt at kunne snuppe nogle ingredienser til din cocktail eller en perfekt skænkning af dine blandevand (f.eks tonic water eller sodavand) - Skal du blande en drink med brus, bruges en barske som "afløbsrør" - På den måde får du afgasset din tonic vand, så den fremstår mere mild, og din blandevand bliver ført ned i bunden af glasset - til din spiritus og dine isterninger, så din drinks/ cocktail smager ens hele vejen igennem - Det vil give dig en langt bedre smagsoplevelse af både spiritus og tonic water.. 

Arbejder du meget med friske ingredienser kan du også købe en barske med en gaffel i enden.

Har du behov for en helt anden løsning som ikke ses på vores hjemmeside er du altid velkommen til at sende os en mail på info@mixmeister.dk eller ringe til os.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 61 10 13 25, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.