Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

Sommerferie uge 27+28
Forvent 3-5 hverdags levering

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Legnoart Vinæske med vintilbehør - 7 DeleLegnoart Vinæske med vintilbehør - 7 Dele
273,00 kr
Varenummer: Vin-0002

Legnoart har designet og skabt det fineste vinsæt med 7 uundværelige dele i rustfrit stål og træ

  Fri fragt v. køb over 599,-
  3-5 hverdags levering grundet sommerferie
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerSørg for at din vin holder længere ved at bruge gode vinpropper. Vakumpumpen vil blive din bedste ven, med den slipper du for at hælde bruge god vin i sovsen. Proptrækkeren er effektiv og har et elegant udtryk med stålet og træ samlet i et stykke værktøj. Champagnepstopperen er uundværelig når du har en god flaske champangne, som du må gemme på. Skænkeproppen gør det nemt at skænke op i glasset direkte fra flasken. Og til sidsts en smuk dråbefanger, der sættes rundt om flaskehalsen og forhindrer, at vinen drypper ned på bordet.

I 1946 opstod Legnoart, i en smuk lille Italiensk by. I dag, over 70 år efter er Legnoart en af Italiens førende producenter af specialknive, køkkenredskaber, knive. Et anerkendt brand bygget på kærlighed og passion for mad, godt håndværk og smukt design. Legnoart har en høj kvalitet, et elegant design, og et solidt håndværk, i alle deres produkter.

Legnoart har designet og skabt det fineste vinsæt med 4 uundværelige dele i rustfrit stål og træ.

  • 2 Vinpropper
  • 1 Vakumpumpe
  • 1 Proptrækker
  • 1 Champagne stopper
  • 1 Dråbefanger
  • 1 Skænkeprop i rustfrit stål 

De 7 dele kommer i en flot trææske:

  • Højde: 5 cm. 
  • Brede: 23,5 cm.
  • Længde:21,5 cm

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister