Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lime og citron cutterLime og citron cutter
549,00 kr
Varenummer: Pre-0100

Sort professionel citrus og lime deler - Skær hurtig citroner og lime i både


Denne citron og lime cutter deler limes og citroner i 8 lige store dele. Anbefales til bartendere, cocktailbarer, juicebarer og andre med behov for effektiv udskæring af frugter. Det er muligt at bestille ekstra/nyt knivblad. Læg frugten i holderen, og pres knivblad ned over din citrus frugt. 


Info: 
Længde: 19,8 cm.
Bred: 20,2 cm
Højde: 18,8 cm
Kraftig og robust maskine
Let at rengøre
Farve: Sort
Materiale: Sort hård polycarbonat.


Tip: Rul altid dine citrus frugter, på bordet, før du skære eller presser dem, det løsner frugtkødet, og giver dig mere saft.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag-til-dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerTips og trick til lime og citron både


Værd at vide om lime:
Lime og citron er ikke det samme, selvom nogle vil påstå at de begge smager surt. Faktisk indeholder den lille grønne limefrugt næsten lige så meget saft som sin gule fætter citronen frugten. Men både saften og skallen fra en lime, har en meget mere tropisk, og eksotisk smag og duft. 

  • Limesaft indeholder både B-vitamin og C-vitamin, og utrolig mange mineraler som fosfor, jern og calcium. 

Værd at vide om citron:
Citronen også kaldet Limone, er meget mere sød i smagen end lime, derfor er den utrolig vigtig i, den klassiske drink Gin Hass. En citron, har en meget rund smag, i forhold til en lime.

  • Citron indeholder også C-vitamin, men også A-vitamin, men også magnesium, jern og calcium. 


Ens for begge:
Husk altid at rulle dine citrusfrugter, hen over bordet, inden brug, det løsner frugtkødet, og vil give dig mere saft. 
Citron og lime skal opbevares, ved stuetemparatur, gerne i en skål på køkkenbordet.

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 15+ hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine, Louise og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.

Louise og Kristina fra MixMeister
Kristina fra MixMeister
Louise fra MixMeister
Kristina og Louise fra MixMeister