Velkommen til MixMeister

For at handle hos os skal du være over 18 år.

Er du fyldt 18 år?
For at handle på Mixmeister.dk skal du være fyldt 18 år.
Læs mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside

+453170 1112 / Du mangler: 599,00 kr for at opnå fri fragt.

Lime og citruspresser i sortLime og citruspresser i sort
189,00 kr
Varenummer: Pre-0006

Sort og rød citronpresser du kan anvende til både lime og citron frugter. Lime lægges i den røde fordybning, og citron og større citrusfrugter lægges i den sorte fordybning. Pres let, og undgå at få citrus sten i din friskpresset saft. Den robuste saftpresser består af emaljeret trykstøbt aluminium.

  Fri fragt v. køb over 599,-
  Dag til dag levering
  E-mærket webshop
  Personlig service
 
Beskrivelse

DetaljerInfo: Lægnde: 22 cm. Diameter: 8 cm. Vægt: 320 g. Materiale: emaljeret trykstøbt aluminium


Start med at skær din citrus frugt over på tværs, siden med frugt kød, skal vende ned, og skallen skal vende op, hold efter din presser med frugt ind over dit glas, mixing glas eller shaker og pres.
Når du anvender en citron presser undgår du at få kernerne trykket med ud i din saft, da presseren opsamler disse. du sikre også at du ikke får saften fra din frugt spørjtet ud til alle sider, det indbygget dræn i presseren, sikre at din citron saft presses direkte ned i dit mixing glas, din shaker eller dig glas.

En citron presser er langt mere hygiejnisk, end hvis du anvender dine fingre, det gode er også du undgår saften i sår og rifter, det svir, og er ikke rart. 

Yderligere information

Yderligere information

Hvis udsolgt forventes vare på lager igen: 3-8 hverdage
 
 

 

Gode drinks og cocktails skal være for alle

Hos Mixmeister.dk har vi skabt og udviklet et sted, hvor du kan finde inspiration til drinks og cocktails, skønne kaffeopskrifter, borddækning og smukke serveringsforslag. Vi har alle en Meister gemt i os, og her hos os, kan du finde alt hvad hjertet begære til din indre Meister. Vi elsker at se alle jeres bud på hygge, når I tagger os på de sociale medier og bruger vores #mixdigglad.

Vi hedder Catrine og Kristina, og vi er pigerne bag Mixmeister.dk. Vores drøm er, at gode drinks og cocktails skal være for alle. Du behøver ikke være en super tjekket bartender med hvid skjorte, butterfly og ærmeholder iført et kernelæder forklæde, du behøver heller ikke kunne kaste med flasker og jonglere med glas, nej her hos os, skal du bare være dig selv.

Så hjertelig velkommen til dig som er en helt ny og grøn bartender. Velkommen til dig, hvis du er en øvet bartender. Velkommen til dig hvis du er en professionel bartender. Velkommen til dig, der elsker et veldækket bord med smukke glas. Velkommen til dig der elsker en god kop kaffe med sirup. Velkommen til dig der ikke drikker spiritus, men elsker en god mocktail.

Vores lager ligger på smukke Nordlangeland, og vi elsker når i kunder tager turen og kommer ind forbi til en kop kaffe. Så er du i sommerhus eller bare på tur rundt i Danmark, så du skal være hjertelig velkommen til at kigge ind.

Vi ved godt, at vi ligger hvor kragerne vender - derfor har vi også en aftale med GLS om, at de kommer og henter pakker hos os hverdag. Så bestiller du noget på vores webshop, kan du være ganske tryg ved, at du under normale omstændigheder har det inden for 1-2 hverdage.

Er der noget på vores webshop, som du har behov for at få uddybet eller spørgsmål til vores produkter, kan du altid ringe til os på tlf.: 3170 1112, sende en sms på samme nummer, eller skrive en mail på info@mixmeister.dk.